kicsi a magyar piac, intézményi befektető, srv és külföldi megbízás nélkül max árfolyam karbantartások vannak. Bróker tudja megmondani a vevői oldalon kik vannak, ha egy bróker cég túlreprezentált akkor vélhetően megbízásuk van.. pöcörgetnek, próbálják levinni az árat..de egyszer csak kikapják a könyvet. Régebben beraktak eladásra egy nagy pakkot előtte mögötte gyűltek az ajánlatok, akkor kiugrott és kivette ami kellett. A nagy pakk mögé sok stopot beraktak azokat is kikapták. De ugyanez a technikai színteknél is.
szerintem lefele fontos színt a 650..alatta kicsi támasz az 500 alatta pedig erős a 250, 185ig leszúrással. Ha 650en eltanyázik onnan nagyobb részt felfelé megy el..950-kerek ezer
darabot nem szoktunk megadni, az magánügy..értelmetlen mert van akinek nagyon sok van aki 10x akkora pakkot mozgat.. sok az irigy ember..és elég 10-15Ftpontossággal beirni az eladási árat, mert akkor megnéznek a kötéslistában.
több, mint két hónapja adtam el - főként a hitelre vásárolt pozíciók miatt - , azóta nem sok minden történik vele... amíg OTP-vel nem történik sok minden azóta, nálam tőkefelhalmozás zajlik... figyelem, hogy mikor lesz érdemes esetlegesen ismét fektetni bele... azóta legalább a pénzintézet sem gazdagodik rajtam oly mértékben...
A shortosok meg ugyanennyit nyernek most. Jelenleg az idő a shortosoknak dolgozik. Persze minél magasabb árszinteken vagyunk, annál kevésbé érdekes ez a 40 Ft.
OTP részvényesek ide!