logikailag értelmetlen kérdés... hol vegyed vissza? gondoloma következő mély ponton.. de az hogy mikor lesz nagyon nem tudni előre... kiszálltál oylankor amikor azt sem tudni, hogy hol tart az emelkedés, mikor van biztosan vége..
Rendben, elfogadom :) Akkor úgy fogalmazok, a -10% os vagy +10% os napi elmozdulás bekövetkezésének valószínűsége jóval alacsonyabb, mint a tremdfordító alakzatok kialakulásának. Persze itt minden lehet meg fordítva is.
Sok jó hírrel támogazva ismét megragadt 11000 felett. Célkeresztbe bekerül hamarosan a nagytestvér is - 12.000 - szerintem.🆙️ Impozáns asztaltársaság gyűlt össze a $ kötvény kibocsátásnál🆒️ Korrekciók vannak, de lassan csak elhiszik a 8 alatt majd veszek klub tagjai, hogy előbb lesz12, mint 9... Nem baj, saját döntést tiszteletben tartjuk,ha valaki nem akar itt tulaj lenni. Mi azok vagyunk páran😃
Megtartottam aztán. Egy min. 500-700Ftos visszanézést várok mielőtt átvinné a 12Kt. De olyan gyorsan feljött 11.200re hogy nem tudom már ez lesz e az a pont. :D
Nem tudom,hogy most jó e a short.Az elmúlt időben már kétszer leengedték 11ezer alá.Vhogy most azt érzem nem fogják.Úgy gondolom ebben a körben minimum 11800ig felmegy,de a 12500 is meglehet.
Napi -10%-os bukó azért nem csak 20 évente egyszer fordul elō, az elmúlt 3 évben kétszer is volt ilyen, az ukrán-orosz háború kitörésekor, meg a Covid korlátozások bejelentésekor is szakadt az árfolyam. Előtte pedig a 2008-as válság idején.
OTP részvényesek ide!