Ide is beírom: https://www.dehir.hu/debrecen/epulhet-az-akkumulatorgyar-alairtak-a-szerzodest-a-catl-debreceni-beruhazasarol/2022/09/05/ Ugyebár ez volt a hír augusztusban. Most azt is megtudtuk, hogy már 2025-ben termelni szeretnének, azaz a 7.5 mrd ojró közel 2 év alatt el lesz költve. Önmagában ez az összeg betömi a költségvetési lyukat. Tegnap nagyon ingerült voltam orbanisztánra, de azt kell mondjam, ha ilyen összeszerelő üzemek jönnek magyarhonba, akkor nagy forint zuhanásra ne számítsunk már. Én kicsit korán fordítottam buxba a lóvét, de szerintem szeptember 5-től ez lökést ad a forintunknak, folyamatosan fogják tolni ide a lóvét. És egyáltalán nem értek egyet ezzel az összeszerelő üzem koncepcióval.
Nem most, majd egy hónap múlva. :) Viccet félretéve, attól hogy mostmár azt várom, nem biztos, hogy bekövetkezik, de nálam most arra billen a mérleg már. Az idei évem eléggé kuka számba megy sajna, voltak jó dolgaim, de több a rossz döntés sajnos. Mindegy, ez van. Hát mindennek van esélye, annak is hogy kinyírja valaki az elvtársat ma este, aztán 10.000-en nyit az OTP holnap. Én meg ülök a short certibe. :)
Adom. Itt a forumon emberek rozsaszin kodben elnek egy haboru kozepen es egy kemeny recesszio kezdeten varjak, hogy Magyarorszag vezeto bankja megtaltossodjon. A magyar gazdasagot meg hagyjuk, ha igy megy , jovore az otp alol kipucoljak a penzt vagy csod lesz. Vicces a full longos emberkek itt
Nyilván utólag okos az ember. Ha nem lesz gáz, mert Putyin elzárja, akkor lesz itt vérfürdő. Én már nem várok 9000-et se, covid aljat várok, vagy az alatt 7xxx-et. Mert mitől javulna a helyzet? Nyilván háború vége, de inkább ölik egymást. Annyira jó program ez nekik, hogy ki tudja meddig megy... Ja és bírom a kritikát, csak nyugodtan, én nem sértődöm meg, mint egyesek.
Valszeg a szlovén bankos hírre vették ma, de ettől még lefelé áll a zászló. Mondjuk legalább visszajöttem volna majdnem nullára mégis jobb lett volna mint ahol most vagyok.. jöhetett volna hamarabb is valami kis hirecske. A fostenger még hátravan . Én már nem bizakodom, pedig aki olvasott engem valaha itt, az elmúlt hétig bizakodó voltam.
De ha közel vagy már a Tl23 kiütéshez mondjuk 8k, akkor is inkább add el és vegyél Tl20-at, szerintem, ha már egyszer certizel. Persze azt csinálsz a mit jónak látsz, én nem szólok bele !!!!!
Az nem garancia hogy akkor fog fordulni sajnos. Túl sok volt a negatívum, aztán 83xx már alatta volt a prognosztizált 8400-8500nak is. De amúgy most is leszakadhat bármikor, nem garancia hogy 9000 is lesz.
Miért nem figyeled farkasfűt? Jó előre jelezte a lejtmenetet és a 8400-8500-at, sőt azt is leírta ha az szakad akkor könnyen a 8.1-en találjuk magunkat. Én is veszek lefelé, de MAX a rászánt 60%-ig, több lépcsőben. A többiért felfele vásárolok.
OTP részvényesek ide!