Nagyon alairnam a 9300-as visszatesztet, de kivancsi vagyok hogy mi fogja meghozni ezt a "jokedvet" hogy ebbol a "mocsarbol" + 500 pontot emelkedjunk...
ha visszapattanunk 9300-ról (erre számítok amúgy) és nem fogja meg a 8500-as szint (duplaalj), akkor valóban megyünk lefelé a 7000-8000 tartományba. Én rövidtávú, pár napos felfelé korrekcióról beszélek, nem általános trendről.
Ez oké, nem ezzel van a gond, hanem az idővel, meg az inflációval. Nem hinném, hogy sokan vannak akik úgy készültek, hogy 5-6 évig kell ülniük rajta, plusz ha beleszamolom az inflációt is, akkor igen tetemes haszonnal kellene eladni 5 év múlva, hogy valóban profit legyen rajta. Én pl. nullán szállnék ki belőle július elején az infláció miatt, ha addig felmenne 14000-re, és minél több idő telik, annal magasabb haszonnal kellene eladni hogy ne nullán szálljak ki hanem valóban nyereséggel.
Lehetne hogy ma este essen a Dow 2,000 pontot, menjen be 29,500-ra. Utana nyugodjanak mar meg, hogy leertunk az aljara. Vegre szeretnem mar azt latni, hogy innen mar csak felfele van... Mert ez a csorgatas, meg benazas megy mar hetek ota... Esse mar ki magat, azt haladjunk...
OTP részvényesek ide!