Ezért írtam reggel, hogy nem csodálkoznék ha néhány év mulva nem lenne itt fiatal, mert elhuznak innen. "Vagy megszoksz, vagy megszöksz". Én az utóbbi, már készülök vissza angliába. Négy éve költöztem vissza magyarországra honvágyból, de az már rég elmúlt, látva az orbán maffia ténykedését.
Hat ahogy nézem az egész BUX piroslik mint az érett cseresznye. És a reggeli zuhanásból is nagyon lassan araszolunk. Én nem tartok ma a zöldségektől... 😕
Hat ahogy nézem az egész BUX piroslik mint az érett cseresznye. És a reggeli zuhanásból is nagyon lassan araszolunk. Én nem tartok ma a zöldségektől... 😕
Pl anglia az energia cegekre 25% extraadot vettet ki, mivel nincsen arsapkak es halomra keresik magukat. De nincs arsapka es a bejovo penzt kiutaljak az embereknek £600 fejenkent. Magyarorszag arsapka, kulonado, a befolyt osszegbol meg a lukak tomkodese
Nem jottok ra, hogy senki nem tudja megallitani a piacot. A kiralynak nincs penze, csak neked, adofizetonek van. Es ha most osszedolne az olaj, energia ar, akkor orom lenne, hogy hu de jo, de a Piac korigal es visszaveszzi a receszi menten. Engedjuk a piacot, hadd oldja meg a dolgokat. Miert nem hisztek a piac ban? Miert kell nektek mindig valaki nagy vezeto, aki megmondja az arakat,
A munkahelyen is annak adják a több munkát aki jól megcsinálja. Aki logós és nem csinálja meg, korábban hazamegy azzal nem foglalkoznak, mert majd megcsinálja aki rendesen dolgozik és nem megy haza a munkaidő végén.
En csak a tenyeket mondom. Szerinted nem igaz, hogy ezekbol a kulonadokbol finnanszirozzak a rezsicsokkentest es osTogatasokat. Ok is megmondtak es ami a leggisztustalanabb, hogy ti tapsoltok neki, hogy megerdemli a mocskos kapitalista. Szerinted az normalis, hogy aki probal kitorni, eltapossuk, mert azoknak kell adnom penzt, aki huzza az x- et. Az a baj, hogy kimondom az igazat es fel kell ebredni az alomvilagbol es az ebredes a dagonyaban van
ez a gusztustalan hozzászólás rólad is kiállít egy szép bizonyítványt, annak tükrében pláne, hogy minek nézed és jellemzed a nálad valószínűleg kevesebb jövedelemmel rendelkezőket...
Milyen elemzest varsz ember? Az az elemzes, hogy a politika nagyon is beleszol a gazdasagba, kulonosen az otp be. Az az elemzes, hogy kinyirnak egy ceget, csupan azert, mert ugyes volt es profitot termelt. Szerinted ki jon ebbe az orszagba elemezgetni? Senki, mivel nincs jovoje Magyarorszag nak. Aki ugyes, Akar valamit azteeltiporjak, pusztan azert, hogy a szavazogep proliknak adjuk oda az aramot, benzint, csirkefarhatot fel aron. Nem igy mukodik a piac. Tehat ez az elemzes, mindenki menekulni fog es nemcsak a befektetok. Aki elore akar menni es nincs kozel a tuzhoz az elhuz, maskulonben elveszik a penzet, lehuzzak, bedaraljak. Ilyen a kommonizmus. Megkaptatok. 5x visszataps 2/3 al. Meg se akartok probalni mast, a magyarnak jo a szarban dagonyaszni.
A tőzsde mechanizmusa valóban ez, de a lényege nem ez, főleg hosszú távon. Forex oldalak abból élnek, hogy ha te nyitsz egy pozit, ő nyit egy pont ugyanolyan ellenkezőt. Mivel a statisztika szerint a nyitott pozíciók 80%-bukós, év/év alapon gennyesre keresik magukat. 😉
Melyik részét nem értetted? Mit kellett volna elemezni? a várható nyereséget? A bizonytalan környezet miatt nem lehet megmondani. Vagy vonalakat húzzak és technikai elemzést csináljak? Abban vannak nálam sokkal ugyesebbek, a "pingvines srác" és ha épp nincs elveszve pomperj is jókat tesz fel. Én maximum techikai elemzéseket nézek OTP-re, mivel annyi korrekciós tétel jöhet leírások céltartlékolások és az ukrán/orosz helyzet függvényében további tőkevesztés, vagy épp az ukrán operáció feltőkésítése, hogy nem lehet megmondani. A tranzakciós illeték miatti likviditáscsökkenés pedig tény, majd össze lehet hasonlítani a forgalmat a megelőző időkkel, havi szinten már látszani fog Illetve még gyors kérdés, melyik része volt sírás a hozzászólásnak? reálisan leírtam mi a helyzet szerintem.
Az elmúlt 6 hónapban nem szóltál hozzá az OTP-hez érdemben és tőlem kérdezed, hogy mit keresek itt? Legit... Amúgy a BUX hosszútávú jövőjét az országunk jövője és a politika határozza meg. Érdemes lenne olyan helyekre befektetni, ahol jók a népességi és gazdasági adatok, valamint a politika békén hagyja a piacot. Na csak ennyi köze van a dolgoknak az OTP-hez..
OTP részvényesek ide!