Kedves Zsuzsa!
Köszönöm kérdésed, de tudom érted amit írtam! Technikailag itt vagy te meg 1-2
ember a Forumból, a többit (B-közép) csak görgetem. Anno Mőbiusz, Macibeer,
Koi, Berlini, meg még egy páran adták az
észt. A világgazdaság nagy átalakulás elött van. USA és Kína harca a LEG ben,
olaj, gáz stb. A bárány felhőkből lehet, tojás jég és el is tűnhet az égről. Nálam
a bizalom nagyon fontos a befektetéseimben. Volt 2,4,K 4,2K 6,1K 7,9K 10,5K OTP-m
melyeket többszörösén adtam el. Nem kívánok gázszerelői vagyont, ami van, attól
jól érzem magam, ami meg hozzá jön az hab a tortán. Nyugodt vagyok (na nem mint
nyúl a hurokban) Sokat olvasok, próbálok a „józan Paraszti” észre hagyatkozni.
Nem politizáltam, és mentem bele konkrétumokba. Gazdagodj békében!
Szerintem nem fog bejelenteni semmi lényegeset... (adóemelést, különadót, vagy bármi ilyesmit) Jönnek a kötelező körök, hogy várjuk meg a hivatalos végeredményt, várjuk meg az új kormány megalakulását... és utána lesznek az érdemi döntések (árstoppok fenntartása vagy kivezetése stb..)
:-) nahhh ezt azért tegye már minden ember a fejében tisztába... már vége a választásnak... az ellenzéki butaságok és a kormány populista marhaságait is tessék már hagyni... nem fogunk kilépni az EUból, senkinek nem érdeke... és az nem 500as huf lenne szerintem, de mindegy...
Pl. Mindenki tudja, hogy Viktor egy Brüsszel elleni harcos, de Uco1989 rendületlenül várja a jó híreket ma 2-kor tőle. Én már azt is nehezen tudom elképzelni, hogy mi lehetne egyáltalán jó hír! :D Szerintem olyan kvázi nem tud mondani ma, csak rosszat és még rosszabbat.
miért mit vársz? mit fog mondani? -bejelenti a világbékét? -vagy közli, hogy az olaj újra 40 dodó -vagy nincs is infláció, mert ez csak egy áprilisi tréfa volt...?
OTP részvényesek ide!