A 4ig megvette az albán tkomot, ez nem többlet bevétel hosszú távon?Ha az otp megvenne egy 100 %os pénzcsatornát kilőne az árfolyam legalább 1 napra. Rosszul látom?
(Elnézést, hogy itt válaszolok, mert itt tették fel a kérdést nekem, bár tudom, hogy nem erre a fórumra való!) Kedves "raus"!A kicsiket azért veszem, hogy (addig míg ez nagy nem esik be úgy, hogy számomra is megérje venni), a 10-15 % os hirtelen mozgásokból, felrántásokból, visszaesésekből valamit addig is profitáljak. Ugyanakkor nem gondolom, hogy fontos lenne számomra, te mit hiszel el azzal kapcsolatban hogy én mit veszek és mit nem! Ha viszont követed (mint írtad) a kis papírok (Set, Nutex stb.) fórumait, akkor ott is olvashattad, hogy mikor vettem és miért, valamint, ill. hogy mikor adtam el és miért, továbbá azt is mikor veszek majd belőlük újra, milyen visszaesést várok az adott papperből! (Lám, lám azon papíroknál eddig mindig visszaesett az árfolyam oda ahová vártam, és ott újra tudtam venni, holott addig is mindenki "leüvöltötte" (mínuszolgattak) a fejemet! Én ezeken a fórumokon, nem akarok nagyot, vagy ún. "megmondó" lenni, sem bárkit befolyásolni, csak szigorúan a privát véleményem írom utalva arra, hogy én, hogy és miként kereskedem. Tán mindezt csak azért, mert ez valóban egy fórum és azt gondolva, pont ezért van itt mindenki, nem csak azért, hogy bólogasson a minden papírnál az emelkedést várók optimista táborával, miközben más(ok) képesek vagy próbálják meglovagolni a hullámokat is, amikből (lássuk be) van most bőven! Hinned egyébként más helyen kell nem a tőzsdén! További jó kételkedést neked! :-)
Ezzel egyetértek. De az OTP eredménye kitűnő, tehát van érv a magas árfolyam mellett is. Megjelentek az eladók is, egyből lejjebb ment, közben az amerikai futures egyre magasabb. Le vagyunk maradva nagyon.
Én úgy gondolkodom, hogy nem csak egy papír fundamentumaitt nézem, hanem más egyéb paramétert, mind lehetséges rahatást is figyelembe veszek (persze ez csak az én szempontom) nem szerettem volna senkit "kivenni" a fel-fel-fel-t kiáltók, ill. hívők sokaságából, vagy befolyásolni bárkit is, csak a véleményem írtam le. A történelem, de maga ez a papír is bebizonyította már, hogy attól, hogy mindenki az egekbe "bábeli" magaslatokat vár az otp-től, lesznek még összeomlások és ennek jelei már szépen mutatkoznak.
Várhatod 9k-ra mint a sok shortos, de az összes kinti bank az előző csúcsa alatt van egy kicsivel. Az OTP ehhez képest rengeteget esett. Nyilván a politika és a többi ilyesmi miatt, de nem biztos hogy reális ekkora különbség.
Te fordítva ülsz a lovon!! Nem blintre vásárolt be a nagy ember! Persze olvasom hogy a picike papírokat meg veszed tudod ki hiszi el!! Ha ezt 9k ra varod a kis papirjaid miért vennéd 🤩😄
OTP részvényesek ide!