Gyorsan le is ment, ezért mondom hogy valakik tudnak valamit. Egy-két hete nézem az Exxon mobilt is, mert az fizet osztalékot is, és közben az is nagyot emelkedett. Kb minden az OTP mellett.
Szia Hiroto, Ne törődj a MiFID kérdőívvel nekem sincs kitöltve, okézd le a popup ablakot és már ki is adhatod a megbízást. Igen, árjegyzőn belül tudsz venni 1 db-ot is. Nem, nem tudsz csak annyi pénz elbukni, amennyit "befektettél", a számládon lévő pénznek nincs "köze" a certifikát nyereséghez/veszteséghez, a befektetett pénz a fedezeted. Korlát ár: ott kiütik a részvényt és nagyon alacsony maradványértékén vásárolják meg. Remélem segítettem!
Törölt felhasználó2021. 02. 24. 15:48
Sziasztok. Közepes kockázatot vállaló befektetés az Erste Turbo Certifikát? Azt írja nincs megjelőlve a (MiFID) kérdőíven.Nem értem. Erste Turbo Certifikáton nem lehet többet bukni mint ami a számládon van nem? Valaki segít megköszönöm.( kap egy + ). Lehet gondolom 10 db ot is venni belőle? Szerettem volna csak kipróbálni egy kevés darabszámmal. Köszönöm a segítséget. Sok nyerőt mindenkinek
Legyen igazatok, de akkor miért esünk 6 hete már 3. hullámban egyre alacsonyabb csúccsal? A jól értesülteknek már javában venniük kellene...Egy dolog szólhat mellette: a pillanatnyi kedvezőtlen nyugati hangulat itthoni hatását kihasználják és bevárják/ták a mélypontot (lehet, hogy 12690-nél volt és onnan kezdték venni, elvégre még van 8 nap.)
A Wizz Air-t is lecseréltem OTP-re, erre új rekordra ment. Ezért is vettem megint Tesla-t 640-t, mert már 720 körül van a marketen. Az OTP-t meg adják ezerrel. Azért nem akarom eladni, mert már egyedül az OTP nevezhető olcsónak, minden csúcson van, tehát emelkednie kéne valamikor.
Én is minuszban vagyok. De szívesen vennék lentebb. Meglátjuk. A szerda manapság egy elég shortos nap (nem nekem). Az új szerda meg a péntek. Hogy egy ilyen képzavarral éljek. Mondjuk ez erősíti a trendet. Amikor nagy a forgalom szerda, az ráerősít a trendre, a kisebb forgalmú napok, pld péntek az meg kicsit a korrekciójé. De ez egy szubjektív megfigyelés.
Igazad van, ezt sokszor elrontom. Már megy is le, pedig kint már szép zöld minden. Valakik nagyon adják, pedig vevő is van azért. 300m pakk is átment 070-n.
Lenyomták azért rendesen. Elég sokat buktam hogy magasan vissza vettem a 13640-s eladásomat és megint nem állítottam be stopot, de remélem most javítok rajta.
Sziasztok! Az én várakozásaimat naposon teljesítette, Én most 13k környékén szerintem csipegetek. Esetleg 12520 körül még le mehetne, de nemtom... Amit tegnap vettem, azt már tartani szeretném, hacsak el nem kezd bedőlni még jobban...Megköpködésre: https://invst.ly/ty2g4
OTP részvényesek ide!