Érdekes amit írsz. :-) Én magam pl longban ültem, és nagyon örültem, hogy a 13100 környékéről indult longom teljesült és sikeresen zárult. Szerintem sokan voltak / vannak ezzel így. És ha esetleg nem tudok shor pozit felvenni, mert nem kapok vételi jelet, és emellett az árfolyan 15000-ig robog, akkor gratulálok annak, aki longban maradt! Kicsit az az érzésem, hogy próbálsz önigazolni az árfolyammal, pedig ez a játék nem arról szól, h igazad lesz-e, hanem hogy mit teszel, ha igen, és mit teszel, ha nem. :)
Olvastam hogy kiakadtál, olvastam az ehhez kapcsolódó hozzászólásokat - végül is kiknek és miért írtál eddig? - gondolom azoknak az értő és laikus embereknek akik mindig várták tudásod megnyilvánulásait! -ezután is várják, számítanak a segítségedre, tudásodra! Ennyi!
Szia Maci!
Nem ismerhetsz minket, de rengetegen vagyunk, akik regisztráció nélkül olvasunk
téged: a kertészmérnök, a háziorvos, az újságíró, a nyelvtanár…, akik másodállásban
bolyongunk a tőzsde világában és úgy figyelünk rád, mint a világító toronyra. Humán beállítottságú vagyok, de tudom, hogy a
te nyelved a matematika, a statisztika. Te pontosan tudod, mi a súlyozás
lényege. Adj a mínuszolóknak egyes szorzót a likoknak meg százast. Nem a
mínuszolók darabszáma a lényeg, hanem, hogy azok miféle emberek. Irigyek , kárálók,
rombolók. És kik vannak a másik oldalon? Láthatatlanul is a másik oldalon? Akik
minden reggel várják a gondolataidat, javaslataidat, akik megerősítést várnak
saját víziójukhoz, akik vagy nagyon értenek a tőzsdéhez és keresik veled a
kihívást, vagy mi, akik ezen a területen kezdők vagyunk és olykor nem látunk a
sötétben. Nem mertem még kérdezni a rajzaidról, mert féltem, hogy a többi
fórumozó hozzászólása között az nevetséges lenne. De minden ábrád alapján újat tanulok,
rákeresek a neten a szakkifejezéseidre, és lassan megértem a fogalmakat. Sokan
vannak, akik rajzolnak, de nem teszik fel. Te önzetlenül megosztod a gondolataidat,
az órákig készített munkáidat. És bár nem tudod, de engem ezzel húztál ki egy gazdasági mélypontról, korlátoltságból. Akkor kezdtelek követni. Mert a legtöbb
magyarázatot te írod az ábrákhoz. Van könyved, vagy tanfolyam amit vezetsz?
Érdekelne. Hihetetlen találati arányod van, szinte látnoki. De a leglényegesebb
a stílus. Én már rég beszóltam volna csütörtökön annak a vonalazgatós srácnak,
akinek te teljes nyugodtsággal írtál vissza, hogy „Figyelj fiam! :).. Sértő amit és ahogyan írogatsz” Ilyet csak egy szelídséggel párosult erős szellemi vezető
tud visszaírni. Legyél a vezetőnk. Sokan
állunk és várunk az iránymutatásodra, mégha te nem is látsz minket. Itt
vagyunk. Egyszer azt írtad, hogy egy űrlapon be kellett írnod a lakhelyed, mire
te odaírtad: a „Portfólió fóruma”. Itt a
lakhelyed. Hideg van már kinn. Kérlek, gyere haza…
OTP részvényesek ide!