Ne izgulj Stalker nem vagy magad én is ülök a kamatvágás napján vett 10850 es pakkon ahonnan megindult lefelé igaz közben lefelé menetben többször vásároltam. Utoljára 10100 on . De szerintem én is benne csücsülök egy jó darabig. Szerencsére az esés közben párszor tudtam a mínuszból visszahozni de összességbe én se állok valami fényesen.
Én csak arra spekazok , hogy hianyzik egy egeszseges korrekcio .. felfele .. Pompi is azt irta hogy bekene tolteni , ami lehet napok , de lehet honapok kerdese
Nem is nez ki jol. De ez a 3230 koruli szint megfoghatja az S&Pt. Masfelôl tegyünk egy összehasonlítást pl az egyik legnagyobb USA bankkal, a Citigroup-pal. A Citi Szeptember 14-en meg 52 USD volt. Majd Szept 18-an 47USD. Tegnap 43, most pedig 42$. Azaz 1 hét alatt kb 20%-ot esett. OTP pedig szeptember 14-en 10,700-on volt, most 9080-on. Azaz 15%-ot esett. Tehat a Citigroup tobbet esett mint az OTP! 5%-kal!
Erre a válasz egyszerű. Amerikában sok tech vállalat van, ami húzta felfelé. Kis hazánkba egy sincs a bluechipek közül.... Egyébként az amerikai vállalat óriások árfolyama mint pl.: Exxon, Bank of Amerika stb.. ugyan úgy áll mint a magyar vállalatok.A BUX állásánál pedig mint tudjuk az OTP dominál. Ha megnézzük az EU bankokat tömörítő STOXX600 Bank helyzetét az OTP kifejezetten jól áll. Mert még a márciusi mélypont felett áll több mint 10%al... https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_0d3d0d34b5c8a989b5201cacc309f9f0.png
OTP részvényesek ide!