jótól kérded a tesla long nyitást :-) szerintem egyedüli vagy,aki nem tudja még,hogy én és tesla nem vagyunk jó barátságban :-)) lassan helyre áll a rend ,ismét utazni fogunk ezerrel,elég a bezártságból.
Szerinted érdemes még beleugrani? Mégiscsak egy működő cégről van szó, nem lesz olyan mint az OTP? Vagy inkább maradjak a jól jövedelmező légitársaságoknál és hajós cégeknél?
Dec elejen 330on vettem, huztam feljebb a stoppom amikor megindult, egy leszuras es 430on eladta 31en. Aztan mozi 1800ig. Pedig az a 6misi jol jott volna. Most beszaltam megint 1500rol 1800ig es megint koran adtam el.... 😪. Orulet hogy 450mrdot er mar.
11300on es 11150rol vagyok bennt, kozben volt 12 felett csak tul optimista voltam h majd elmegy 13 fole. Nem ment. Szerencsere van Msft, Netflix, FB, Nio, GE (teslat dobtan ideje koran 2x is) stb mellette, ugyh meg tartom. Aki emlekszik 2010es evekre ugyanez volt... usa, europa mar reg 100%al magasabban volt, buxnak kelett vagy 1.5 ev amire megindult. Amikor kinnt eppen oldalazas volt akkor ment 50%-t. Most is ezt varom. Ha meg lemegy 10 ala dobom es ha makom van valami Robinhoodos rv-en 1het alatt visszajon.
Nyár.. Én sem nézek rá 1 hónapja, pedig van benne innen-is, onnan is. Októberben jön a zsé még, beletolom majd azt is rögtön, bárhol lesz. Aztán mehet. :)
Te is filozofikus hangulatban vagy? Szerelem...az a legbizonytalanabb fogalom,érzés ,állapot,minek is nevezzem,betegség? talán? :-) Soha nem lehet tudni mikor jön és meddig tart! Részvénypiacon sokkal nagyobb esélyünk van kiszámolni ,megmondani az irányt.
OTP részvényesek ide!