Nem vagyok képben Fehéroroszországgal kapcsolatban. Van ott ásványkincs vagy ilyesmi? Annyit tudok, hogy jégkorong pálya akad. Az oroszok biztos nem szeretnének egy NATO tag szomszédot, szóval őket megértem, hogy izgatottak lettek.
Szerintem el fog nokiásodni. Már egyszer megtette amikor Jobs-ot kirúgták, de akkor okosan visszavették. Ez most már nehézkes lesz, ha csak nem sikerítenek egy Jobs kaliberű csókát, akkor szerintem elolvadnak mint tavasszal a hóember. Láttunk már ilyet pl.: Commodore.
Dax ha kitart, majd késve követi otp is. Ha az is lefordul akkor shortba teszem 440ig. Asszem ott van egy rés valahol. De csak ha dax 830-800 alá megy.
ebben az az érdekes, hogy hetesre váltva a csártokat, visszanézve az elmúlt 10 évet, konkrétan kirívó divergenciával kezdték üzenni RSI és MACD fronton hogy valami gáz lesz! és lett is! na most akkor melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás? :D érezték az emberek hogy jön a szar és az adásvételek ezt tükrözték, vagy ez csak véletlen, és ha nem jött volna szar, akkor tankönyvnek ellentmondó módon ment volna tovább minden fel azokból a divergens árfolyamviselkedésekből?! talány... ha nem vírus jön, vajon mi jött volna?! a kérdés költői, nyilván nem tudjuk meg. de, chartok alapján jönnie kellett valaminek...de akkor vajon mennyire volt ez a vírus véletlen?! a kérdés költői. nyilván nem tudjuk meg...
Gratulálok! Sokan azt várják a mostani "hype" kifulladásával,hogy 1-2 éven belül a Blackberry,Nortel,Enron stb sorsára juthat...passz.Ha elő tud állni újabb és újabb korszakalkotó ötletekkel,akkor még sokáig jól jövedelmezhet a részvényeseknek,ha nem is ilyen őrületes emelkedéseket produkálva.
Sziasztok, mintha vihar előtti csend lenne... Számít valaki pánikra a napokban? Nekem úgy tűnik, de lehet hogy rosszul, mintha nagy óvatosság lenne, inkább adogatják el óvatosan a papírokat, egyre lejjebb vagyunk hasonló USA értékek mellett. Ma én is eladtam két kisebb pakkot egyelőre napi maxon, 10950-en, jó mélyre tettem a visszavásárlást a biztonság kedvéért. Tegnap pedig a záró órában a MOL pánik végén 1724-nél volt egy vételem, amit ma már kétszer eladtam, és még várom vissza némileg 1720 alatt.
Másfél hónapja ez volt a várakozásom: https://invst.ly/rcymv Azóta persze sokkal több gyertya van szóval vàltoztatgattam rajta de egész szépen muzsikált :)
Hát GPS és érintőképernyős Tab-konzol az én benzines autómban is van, és amit még tud az az, hogy a repülés bizonytalansága miatti kényszermegoldásként simán lementem vele Spanyolország déli részére 30 órás folyamatos üzemmel (csak tankolni és nyújtózkodni álltunk meg) ez egy elektromos autóval még több mint lehetetlen....
OTP részvényesek ide!