mindenki mást néz és lát a charton, érdekel, h miért látja most valaki bullishnak (főleg az elmúlt két nap esése mellett), bár még az is lehet mást értünk bull alatt, vagy a tf más Nálam (m30): nincs magasabb alj, a 20-as mozgó alatt a piac, rsi utolsó low 22-23, Harami gyertya, szóval itt nekem inkább bear a piac, ahol van esély egy korrekciónak északnak
Törölt felhasználó2020. 07. 31. 11:30
Szinte biztos, hogy ez a tegnapi csávó (vagy hölgy), tegnap is ezen a 380-400-as szinten adogatta sokáig.
Ugyan nem nekem szólt a kérdés, dde a CCI minusz száz alatti értéke a többivel együtt (piros karikákkal kiemelve) nekem eléggé határozott jelzés értékű. Szívesen venném, ha segítő szándékkal rámutatnál az esetleges tévelygéseimre! :))
Még korai, légy szíves, majd 15:00 után tippelj! Megígérem, hogy nem veszem el tőled a 10150-es tipp lehetőségét! :)) Minden esetre megjegyzem a tippedet, és, ha közel jársz a záróhoz, külön gratulálok majd neked. (Én a mai napra 10260-as zárót várok, de majd csak 15 óra utáni állás szerint.tippelek.)
Meglátjuk, de 30 percesen már bullish. 10500 meg short zárások várhatóak, szóval meglátjuk hogy birkózik majd az árfolyam az 250-500 -as sávban. Amerre kijön az mondja majd meg, hogy támasz vagy korlát tesztelés lesz.
szerintem ugyanúgy működik mint egy célár, ha megfelelő mennyiségű csorda tag megvalósíthatónak látja, megindulnak az irányba, valamint az erste is úgy határozza meg a kiütési árat , hogy az valamilyen támasz,ellenállás, fibo stb szvsz
OTP részvényesek ide!