A nagy kérdés h milyen forgatókönyvre alapozva nyitnak short pozikat, milyen makro fejlemények azok amelyek ezt az irányt teszik lehetővé. Az ajánlati könyv alapján sajnos azt nem tudom biztosra h long zárás v short nyitás volt.
Nem vilagvege lesz, szo nincs arrol hogy OTP sulyos, sot osszeomlashoz vezeto kockazatokba keveredett. Csak eppen jarvany van es tart, esik a GDP, a munkanelkuliseg nagyobb a sejtettnel, a fogyasztas es hitel kereslet vissza esett, a bankok nem tudnak keresni annyit, es hitelezesi NPL vesztesegek jonnek. . Most mar latni hogy a nehez idoszak joval tovabb is tart, mint barki gondolta marciusban. A profit, bizony valos veszelyben van, es lehet hogy eltunik egy jo idore, talan 2-3 evre is. A OTP araba a piac 2020 elejere ujabb jo eveket diszkontalt bele abba a 15.800 arba, ami most mar tujuk, biztosan nem valosul meg. Aprilisra a piac az elso 1 ev teljes profitjanak elveszteset mar bele kalkulalta a mostani arba, es a piac szamara most az a kerdes, mennyi veszhet meg el azon felul? Oszre, ugy oktober vegere megtudjuk, mit gondol errol a 2021-22 evekre a piac. De a leglajan, nos, igen jo veteli alkalom fog adodni. Meg nem tartunk ott.
Nem érzem még teljesen halottnak a longot én még tartom. 50 napos szépen megfogta ma. Ha kiveszi a hosszú alsó kanócot 10500 ig akkor már nálam is veszett lesz.
OTP ujra melyebben zart, igazabol melyebben mint barmikor juniusban es juliusban, szoval batran tekintheto a support leszakitasanak a mai zaras. A megelozo legmelyebb zaras 10.760 volt, szoval 20 ponttal lejjebb van, mint eddig barmikor 1.5 honapja. . Az is vilagos, hogy van egy SHS alakzat, ami leszakitottnak tekintheto. . A kovetkezo 1-2 nap kritikus: ha azokon is melyebben zar, akkor bucsuzik ettol a szinttol. Megy joval lejjebbre, az elso target kb. 1000 ponttal van lejjebb, 9.800 - 9.700 savban. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20200716v00sygn5.jpeg
Köszönöm szépen!.....nem-nem...most már meghallgatták a robotok hogy mit szerettem volna :-) egyszerűen jutottam el a 10740-hez. 10800-on nyitott volt egy 40 pontos felső kanócunk, 10840 max. és a10700 volt a minimum, így a szimmetria kedvéért kértem,hogy az alsó kanóc is 40 pontos legyen. ...és így kaptunk egy masszív 60 forintos gyertya testet. Mit jelent holnapra, azt csakis reggel lehet spekizni valamennyire, hiszen tudod te ezt :-))
OTP részvényesek ide!