10820 a tegnapi gyertya kanoc alja, remélem nem megyünk le addig, a tegnap 10880-ig vártam vissza, lehet megviccel és ma csinálja meg?nem hiszem. 10900-10920-ig várnám napon belül vissza ma.
Törölt felhasználó2020. 07. 09. 10:03
Azt hinné az ember, hogy ez egy komoly kereskedők, felelős felnőttek topikja. Milliókat forgatnak az itt lévő naponta a piacokon. Erre, mintha az katica csoport mérges Atikája folytatna bosszúhadjáratot a konyhás néni ellen, mert nem adott cukrot a túrostésztára csak pörcöt. - Ezt az érzést kelti bennem, de senkit nem akarok megbántani. Ami miatt leírom, mert azt gondolom,hogy fontos felismerni a frusztráltságot a piacokon, egy-egy veszteség elszenvedése után ezt a belső feszültséget le kell vezetni, erre nem a piacon történő újabb pozi nyitás a megoldás, de nem is a topikolás (minuszolás). A szervezetben felhalmozódott hormon levezetésének a legjobb eszköze: a sport! Tudom ajánlani minden frusztrált és kevésbé frusztrált kereskedőnek, nekem kimutathatóan javítja a teljesítményemet!
Mivan, szünet van az oviban?? A hülyeséged miatt későn vettem észre Zsuzsa beírását és 500 helyett 17 db-ot kaptam 10940-en.. mostanra zártam volna. takarodjál már.
egyelőre nem számítok túl nagy mozgástérre, én azt figyeltem,hogy a tegnapi gyertyához képest hol nyitunk, és amikor réssel nyitottunk,akkor döntöttem a short mellett. nem több száz forintos mozgásra számítok , első körben 10880 körülig vissza várnám, majd a piac eldönti, én mindig a nagyobb valószínüségi irányt választom nyitáshoz képes.
OTP részvényesek ide!