2hete amikor kérdeztelek Erstéről 25ért vettem most meg 20....25%ot zuhant 2 hét alatt a francba.Visszamegy szerinted? Vagy szálljak ki 1000eur bukóval mert még lejjebb megy...
Ugyanakkor, ha a mai külföldi zúzások nem csak holnapig tartanak, akkor gondolom nem tartod reálisnak jövő hétre a 12 ezer feletti zárást... Amennyiben korrekció indul végre, akkor előbb leszünk és jó gyorsan 10.800-on.
Csapkodunk. Nem csak nagy, de kis tf-en is. . Jövő héten fél évi záró ár beállítás. 12 300 környékére tippelem. Néhány száz ide-oda nem számít. Viszont a jövő héten véget ér az emelkedés 7865-ről. Szép A-B-C korrekció, ED-vel a C végén. Tudod mi jön utána ... :) . Holnap lent nyitunk, aztán csak emelkedünk. Továbbra is áll, hogy az FRSI szerint pénteken fordulunk. Holnaptól lehet keresni a fordulós aljat ami a jövő heti csúcsra visz.
Szerintem epp forditva: holnapra kitisztul a kep. Egyre gyanusabb, hogy 3 fokozatban, 3 idosikon is i-ii hullam alakult, es holnap a wave(iii) legeleje megmutatja a foga feherjet. A DAX es az EU tobbi chartja egeszen tiszta, nehez volna bullosnak nezni. .
Nyugi!!! Nem kötelező minden nap kereskedni - hosszú távon rájössz majd, nem is éri meg! (nálam a heti és több heti nyereség zsákolása vált be.) No persze a napizást sem vetem meg, néha.
Hali, Ma sajnos nem voltam gépnél de ahogy látom ma is érdekes nap volt. Én most zárásnal megerzesbol vettem eurhufts és otpts certit mert hátha. De tudományos érvém nincs ra, de ahogy nézem manapság nehéz is lenne ilyet keresni😂
OTP részvényesek ide!