persze,hogy nem örökre szól,mint ahogy semmi sem :-)...de, az igazi bikapiacot mindig úgy számolják,hogy a részvények a 200 napos mozgó átlaguk felett mozognak. A Dax is meg az USa indexek nagy többsége visszatért a 200 napos mozgó átlaguk fölé, és ez a hosszabb távra irányuló befektetéseket megnyugtatja.
Zsuzsa ne foglalkozzál senkivel!! Több ilyen ember kéne mint te vagy! Én nagyon is jónéven veszem ha így folytatod mint eddig. REIT USA-ban Csilla aki ilyen még mint te. Áldja meg a jó Isten a szokásodat. Normális fórum volt eddig és remélem így is marad. Opus,Delta tele van irigy kételkedő pöcsökkel. Ott én is voltam troll és minden. Látszik,hogy itt már érettebb emberek vannak.
Bank of New York Mellon -2.60% Erste -3.74% Wells Fargo & Company -5.04% Morgan Stanley -1.86% Citigroup Inc -5.62% JPMorgan -3.49% Nem túl jól néznek ki
ha feltételezzük a csatornában maradást (mintha ez örökre szólna minden trendben :D lol) akkor de, jöhet a MA200. de, nálam naposon az inkább 12500 körül van. én tétlenül várok. többé nem szeretnék kapkodni!
A múlt évezredben amikor ennyire optimista volt a bux hati, akkor az esetek közel 100%-ában esés következett. Ez tény, viszont a közelmúltban volt, hogy nem így működött. 550-600 környékén kellene lennie a 2012-nek.
OTP részvényesek ide!