És mi van azzal az aranyköpéssel, hogy vedd a pletykákra, és add a hírre. Lehet, nem is fog széllel szembe az OTP. Csak most azt fogja csinálni, amit illik.
Nagyon jelentős mértékben meg fog emelkedni a nem fizetések aránya a
magyar cégek körében – prognosztizálta az Opten stratégiai igazgatója a
Portfolio online Hitelezés 2020 konferenciájának mai, kkv-hitelezési
alkalmán. Rendkívüli mértékben felértékelődik a likviditási helyzet, a
válságállóság és a hitelfelvételi stratégia megfelelő kialakítása a
vállalatoknál.
Nem nyitottam újra,mert a múlt hetet kívéve,nem igazán követtük a futureseket, vagy 3 heten keresztül...csak estünk és estünk új aljat elérve 7865-ön,amikor már úgy tünt béke van a világon és nyitnak újra a gazdaságok...azt hittem van valami "hír"ami ki fog pattani a papírról és ezért adják annyira.No.De sebaj,ezen túl vagyunk és vissza állt a régi rend,egy időre legalábbis :-)
bezárhatják vele, 9300 körül. utána, ha tényleg még jó GYJ-t várunk, akkor megemelik 10ezer felé pár napra talán. USA szerintem minden nappal egyre jobban recseg.
Este nem véletlen nem tippeltem a reggeli nyitóra. Usákoktól függünk. Pomper Jani viszont jelezte, hogy az SP felfele fog menni, várható volt, hogy követjük, akár réssel nyitással. Ilyenkor nem lehet normálisan nyitó árfolyamot meghatározni. . Szerintem nem volt hiba, hogy lezártad azt a reggel nyitott longot. Ha feltétlen hibát keresel az az volt, hogy nem nyitottad vissza délután. . Közben SP esett egy nagyot.
OTP részvényesek ide!