Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Nem tőzsdézek, de a híreket és az árfolyamokat, azért szoktam követni. Régen az OTP-nél dolgoztam és részvényem is volt, bár sokáig nem tartottam meg, így a nyereség is elhanyagolható volt. De most lenne egy kis megtakarításom, amit 5 évig nélkülözni tudok. Mivel ezt a topicot is régóta figyelemmel kísérem, úgy gondolom, ti már sokkal jobban ismeritek ezt a részvényt. Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek hosszabb távra érdemes-e részvényt venni? Ha igen, akkor várjak még a vétellel (itt arra gondolok, hogy a vírus miatt lehet-e még számítani nagyobb esésre, hiszen a java még csak most jön nálunk)? Segítségeteket előre is köszönöm.
:D 9400-on az előbb lezártam a longokat,, onnan jó mélyről, meguntam ezt a tökölést itt... 1 játszós pakkot hagytam csak meg... de nem tetszik a long tovább...nem megy sp-vel, dax-szal... kicsit olyan érzésem van, hogy shortok nyílnak benne... ami azért még egyszer majd jól jön a longosoknak... de az lehet 7k környéke lesz... ;-)
Nem értem a nagy optimizmust, szerintem még nem láttuk az alját. A hullámokat meg lehet lovagolni, de senki nem látja még mekkora lesz a kár hónapok múlva.
OTP részvényesek ide!