Elég egy apró hír, hogy Németországban a megbetegedések számának növekedése elkezdett gyorsulni és őrülten fog a bux, otp is szánkózni lefelé. Ebben az esetben a gyorsjelentés nem fog se osztani, se szorozni.
Annal sajnos picit lejjebb. Mindig igazad van kiveve most, mert beszaltam a kereskedesbe igy minden ellentetesen mozog, mint ahogy szeretnem. Ergo irany lefele :/ :D
kezdem elhinni, hogy itt tényleg nagy a baj vírus ügyileg, egész pontosan hogy a világgazdaságra komolyan hatással lehet/lesz....ezt árazzuk, csak nehéz így az aljakat belőni nagyon...Dax volt ugye 13800 környéke, most 12500...de lehet lesz 12000, 11500, ki tudja...Mi lesz, ha Magyarosrszágon is megjelenik a vírus, otp se hiszem, hogy kihúzza itt 14500 körül, de meddig megy le, 13000, 12000, netán 10000...fene tudja...longot nyitni hát, nem tudom...elég rázós.
Tegnap zárószakaszban alig tudták összekaparni a vevők, hogy ne szakadjon be. Már ott elkezdtem sírni, este imádkoztam, hogy ne üssék le azonnal nyitóban. Ettől persze lehet pluszban zárunk.:)
Törölt felhasználó2020. 02. 27. 09:12
Hát én kicsit bővítettem, szerintem az első pánik már megvolt (persze nem kizárt, hogy lesz még), dax naposon nagyon szét van adva, ha másnak nem is, legalább egy kisebb short zárásnak már jönnie kéne.
leverés ma, új lokális aljak, zárásig mindenkitől kicsavargatják a papírokat, ahortosok nyeregeben, nem zárnak, majd usa este fordul és holnap shortszopató péntekkel zöld nap....ez a tippem még a hétre...
OTP részvényesek ide!