Tegnap írtam, hogy csak az a kérdés , hogy a józan nagybüfik a pánik milyen szakaszéban indulnak meg a beszállóval...hát 14200 -nál megtörtént és eddig 4 óra alatt kb 5,5 milliárdot betoltak. Eredmény:+600 Ft
Dilis nap egyértelműen, mondjuk nálam 600 és 800 a két első fibo-szint, de nem gondoltam volna, hogy a tegnapi amcsi esés után, minimálisan zöld kintiekkel elmegy a másodikig. Gondban vagyok, mert óráson longot jelez, meg kint is erősebb zöldek, de bármikor bepánikolhatnak megint.
Engem akkor félreértettél. Nekem nem lesz igazam ha leesik addig, sem akkor nem mondtam hülyeséget ha 17 ezer lesz. Régen kereskedtem úgy mint te, de hosszútávon nekem túl sok munka volt. De örülök hogy te csinálod mert érdekes elolvasni. Nekem manapság negyedévente a konferencia-hívások a jelentéseknél épp elegek! :-)
:::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) FORRÓ SZERETETTEL..PLÁNE GYÁRTÓKNAK VAN ILYEN VÉSZRÁBESZÉLŐ TEHETSÉGÜK..Tésztára gondolk.. egy kijárójuk lobbistájuk!! magyartól furmányosabbat Isten se látott...
OTP részvényesek ide!