Conc vélemény: "November
26-án lesz a következő MSCI átsúlyozás, amely plusz volatilitást
kölcsönözhet a piacoknak. E során utolsó lépésben emelik meg a kínai
eszközök súlyát az indexkosarakban. A hazai eszközöket tekintve elvileg
ennek lesz a legkisebb hatása a súlyokra." Az eddigi mozgás nyomokban sem hasonlít a megelőző kettő átsúlyozáshoz, árlenyomásnak nyoma sincs. Vagy tényleg nem lesz komoly eladó mennyiség, vagy egy új vevő felszív minden kínálatot, szinte bármilyen áron. Aki meg előre eladott, az ma vagy holnap kénytelen lesz drágán visszavenni.
-Igen,hát emlékszem a Gyj. hirtelen kilövés14.350 mialatt még forgalom se nagyon volt ezalatt!!(na ezt fontos megjezni) Hogyne csak néztem előhúzták a Felső limitet,de hirtelen más teljesítés ÍRÁNYT ÖLTÖTT MAGÁRA!!
Helyes, helyes, egyezünk, ha meg is állapodnak, az egy részmegállapodás lesz USA és Kína között, ez már nem elég, h tovább vigye a piacokat, mivel már beárazták.... szvsz
Nem dobtam még...sajnos, vagy nem sajnos ultra long vagyok. :D Meg amúgy is, csak most kezd izgi lenni a buli. Abban mi az izgi, ha a tutit zsebre vágod... :D Ettől eltekintve akik realizálták a nyerőt, azoknak gratula!
Sziasztok, Szépen teljesít az OTP, 14.380 a mai max és lehet ebből még 440~480 is ha kinyitnak az amcsik. 14.440 olyan 22 K db állanak most, feljebb látja v.ki a könyvet? Előre is köszi, ha adtok némi infót, h mennyien állnak feljebb. EBOTPTS30 kiütése 14 450-60 környékére tehető.
Fárasztott már nagyon ez a trade, október 30-án vettem az első adagot, a max mennyiség 2520 volt, viszont összesen 5320 darabot adtam illetve vettem, sok volt már figyelni (és különben sem szoktam ilyen sokáig tartani). Két nap pihi, aztán átsúlyozás után vissza, addig csak szórakozós adagok, nagy csak akkor, ha erős jel lesz (viszont ts30 lehet, hogy lesz, már közel van a kiütéshez).
OTP részvényesek ide!