Láttuk már mily gyorsan tud esni. Akár napi 5-600 forintokat is. Nekem szeptember végére, október elejére jön ki valamiféle csúcs. Az esést ha lesz - onnan várom. Addig persze visszanézhetünk 10k alá, de nem kötelező és nem is várom. Ott venni kell. Ui: Fene ebbe a legújabban kitalált időkorlátba! Mi a francért vezették ezt be? Ha nem küldöm el az üzenetet adott idő alatt, kezdhetem elölről. Jó elég csak másolni.
Köszönöm! Erről beszéltünk hét elején,hogy kezd szűkülni a sáv és elvileg kitörés gyanús,ha a globál nem világvége. Ha ne adj isten a Fitch "BBB-" --> "BBB" lesz ma, az masszív észak indikátor lehet és ezt most a technika is támogatja még.
Sziasztok! Régóta olvasgatlak titeket. Szerintem minden azon fog múlni (fel vagy le) hogy hogy nyit Amerika, és milyen hatással lesznek Trump szavai, vagy hogy sikerül-e Kanadával megegyezni. Ha kint óvatosak lesznek akkor úgy is beejtik.
Miért venném kötözködésnek? A tények tények. Most csak egy 200-as adatsor van előttem és nincs időm végignézni az egészet. Mondhatni rendszeres az előző napi nyitóhoz képesti 300 forinttal lejjebb nyitás. Lassan itt is az ideje a következőnek. A legnagyobb elmozdulás valóban 660 Ft volt. Előtte viszont két napig 300-at emelkedett. Volt miből visszaadni. Ma 110 forinttal kezdtünk lejjebb a tegnapinál. Nagyon ritka, hogy a következő nap még 300-zal lentebb nyissunk (10 020). A 200-ból 1 volt ilyen. Lassan kész az az elméleti alakzat is. Minimum felfele kell utána megindulni és vége is a napnak. Továbbra is tartom a mai 300 környéki zárót és a hétfői hasonló nyitót. Mondjuk elég tág határok között, de inkább felfele.
Ha eszkalálódik a helyzet, Maci milyen gyorsan látunk 9.5XX-6XX szinteket véleményed szerint? 10 K erős támasz aztán meg a 9.850 szint is én azért ezekben a szintekben bízok, h jön majd a vételi erő. Ebben az évben milyen gyorsan és milyen időtávon látod a fent említett szintek bekövetkeztét?
Nem tudok m15 alapján shortos rajzot betenni. Délelőtt csinálunk egy aljat aztán uzsgyi fel. Figyeld az m15 RSI-t. Megcsinálja a minimumot (tegnap betettem róla rajzot), esetleg utána egy divergenciát és elindulunk felfele. Fene se tudja meddig, de fel.
Nem szeretnék kötözködni,de volt erre példa,nem is olyan régen. Brutális gyj és török para...adták is aznap böcsülettel.( Nyilván működhetett a hírre adni törvény ) De most nem tűnik olyannak a dolog,egyelőre!
meglátjuk, de annyira hisztis kezd lenni a hangulat, hogy bármikor benne van +/- 500 forint, két nap alatt (egyébként a +500-nak kisebb esélyt adok, és nem azért, mert masszív short-ban vagyok)
Trumpli komolyan beinthet, ha ma nem tud megegyezni a kanadaiakkal, EU-t már elkezdte fenyegetni, a "Not gooood enough" 0% vámtarifa ajánlattal kapcsolat....be akar jutni a történelem könyvbe Trumpli volatilitás néven...de lemehetne már a pibe....
Nézd végig mekkorákat változik a nyitó az előző napihoz képest. Az
általad megadott számok szerint 530 illetve 160 forinttal mozdulna el a
maihoz képest. Nem azt mondom, hogy nem lehet 530, de ritka mint a
fehér holló. Ahhoz baromi nagy balhénak kell lenni. Hétfőre az a legvalószínűbb, hogy a mai nyitóhoz képest -40 +120 forinttal tér el. Ez 280-at illetve 440-et jelentene. Ezért mertem bátorkodni beírni, hogy 300-on nyitunk és megéri venni 170-en.
OTP részvényesek ide!