Tény, h nem akarok veszteséggel trade-et zárni. Vagy haszonnal adom el, vagy kiütik. No stop loss certinél. Legközelebb türelmesebben várom az alját...
A Rafi már 8-a óta esik folyamatosan és kb. mi is, csak nekünk volt két zöld napunk is közben.
Törölt felhasználó2018. 08. 23. 17:48
Vélhetőleg az újabb orosz szankciók is belejátszanak, a nagy orosz kitettségű Rafi ma több mint 4 %-ot esett. A Pko viszont ezen a héten már kb. 10 % emelkedésnél tart. Van egy darab nagy eladó (legalábbis az ismétlődő 24,28,32, stb. darabszámokból arra lehet saccolni, hogy ugyanaz a szereplő), aki folyamatosan adja és nem törődik az értékeléssel.
De a legjobb befektetés az volt, hogy 2013-ban vettem egy lakást a IX. ker-ben 10 millóért. Azóta felújítva 30-at ér és közben ki is volt végig adva. Lehet most kellene eladni és beleforgatni OTP rv-be:)
áááá a malacperselyre már régen rájárok. Megbeszéltem a gyerkőcökkell, hogy okosan befektetem a zsebpénzüket és megkapják kamatos kamattal, ha elmúlnak 18. Simán beleegyeztek. Igaz, hogy csak kettő, három és hat évesek :) Azért rakok nekik fejenként 5e Ft babakötvényt is...
Neem, trollkodok. Becsületes, adófizető magyar állampolgár vagyok. A GYES-t is visszaadtam már a feleségemnek a most zárt shortokból. Gondoltam megosztok néhány trade ötletet, de nem trollkodok. Ha innen fordul, akkor nagyon jó és szép minden, 100-150% tiszta haszin körül járok. Ha zutty és ütik a certit, akkor belátom, hogy nem való ez nekem és megyek vissza lekötött betétbe:)
Bocsi, 9800-ra gondoltam. Ha Csányinak megéri, akkor nekem is, nem? Egyébként 20m Ft építési hitelem van. Csak megéri 1-2 milliót forgatni belőle?? Álljon ott számlámon hónapokig? Már annyit kerestem, hogy legrosszabb esetben is kiszállok nullával ha kiütik certit. Ez ennyire elborult ötlet lenne?
Igen, most már világos nekem is. Azért síránkozom, mert a szakaszosan folyósított építési hitelből játszom és minél hamarabb kell vissza a pénz. Azért nagy gáz nincs, az alaptőkémet megdupláztam 2 hónap alatt. Legfeljebb 10800 körül veszek még 1-2 milláért, de az már TL27 lesz, vagy részvény. Annyira azért nem vagyok bátor:)
9.700 - 10.500 a sáv nagyjából.Cs. csak 9.800 körül száll be,jön a hír,a kicsiket kitömik és fent vagyunk 10.300 - 10.500 sávban,mammut beáll,nem agresszíven,de határozottan lenyomja,ez a kotta,hónapok óta.
nem síránkozok, én már sírok...:) Miért kellett ilyen tahó módon lenyomni a végén? Már megint összeszedtem majdnem 20% minuszt a 2000db TL28-ra. Fordulhatna már...
OTP részvényesek ide!