Nézem én azt is egy ideje, de belefér, hogy még feljebb megy (és ugye ki is léphet egy csatornából pl. egy várakozáson felüli jelentéssel). Maradok annál, hogy jelentésig már nem shortolom, viszont lassú ütemben csökkentem a longokat.
Ha most lemegy 10250-ig, akkor a most vett longkaim még mindig jók lesznek majd egy későbbi feljövetelre, a short pedig közben szépen termel. Ha viszont töri a 10700-at és felmegy 11k-ig anélkül, hogy a veszteséget fedezné long pozíció, akkor kiestem a játékból. Sok választásom nem volt. Ezért nem szabad SOHA full tőkével beleállni vmibe. Akkor sem, ha úgy tűnik, h csatorna tetején vagyunk:) Illetve voltunk:)
06.15 től tegyél egy párhuzamos csatornát a max és min pontokra.....annak a tetjén vagyunk +-50 pont... és onnan vissza 10250-10200....jó nagy balfék voltam hogy eddig nem vettem észre.....
Sziasztok, Esetleg el tudná röviden magyarázni valaki ezt a TS22-t, h mi konkrétan? Mit jelent a példában szereplő 700db? 700* 10 600 FT érték? Vagy valami tőkeáttétel is a képbe jön? Köszi előre is
OTP részvényesek ide!