A csillagok kedvező állása jelenleg fölfelé menetet vetít előre.(akvizíció, várható jó gyj, 17-én esetleg felminősíthetik Magyarországot, kint is jó hangulat van az utóbbi napokban) Ha a politika nem szól közbe 11 fölött leszünk a jövő héten.
Ha jelentésig nem esik be számottevően( 3-500 Ft-ot), akkor egy vártnak megfelelő jelentés 11000 fölé fogja vinni. Azt is vegyük figyelembe, hogy a TS22 kiütése 10976 Ft-nál van. Ezt biztosan meg fogják játszani. Ha sikerül a kiütés, a lendület 11 fölé viszi (akár 11,1 is lehet). Azt se hagyjuk ki a számításból, hogy az OTP szokott minden indoklás nélkül 3%-os napokat csinálni. 10650+3%=10970
Szerintem holnap ha átmegy 700-on, akkor a célárak 10900 környéke (ez akár holnap-holnapután meglehet) és 11200 (ez kevésbé valószínű és ha meglesz is, akkor is inkább csütörtök-pénteken), lefele mozgás esetén 10450 és 10250 környéke lehet visszafordító. Azért írok visszafordítót, mert arra saccolok, hogy a jelentésig nem adják be, tehát ha lefele indul, akkor az inkább rövid korrekció lesz.
Törölt felhasználó2018. 08. 06. 19:20
Most vagyunk a nagy esés 50 %-os fibojánál, ha ez csak korrekció, akkor akár itt vége is lehet (csinálja az ABC C-jét éppen), ha viszont már új, akkor ez az emelkedés 3. hulláma, ami mehet még felfele (ha valóban füles csésze, akkor 11200 is lehet). Péntekig azt valószínűsítem (figyelemmel a bejelentett bankvásárlásra is), hogy továbbra is felfele fog menni, aztán a jelentés majd eldönti, hogy csak korrekció volt vagy tényleg megyünk 11 ezer fölé. Figyelem: ez a C vagy 3. hullám 9800-ról indult, tehát már 850-nél tartunk, ami 8,6 %, tavaly a legnagyobbak általában 10 % körül voltak (de volt 14 %-os is). Nem láttam a zárót, de valaki írta, hogy ma is volt egy 100 ezer darabos 10700-on, ami nem teljesült. Ha holnap ugyanaz lesz mint ma, akkor egy darabig 700-nál fognak vívni (persze a külföldtől is függ). Asszem holnaptól már lassan elkezdek realizálni (jelentések előtt általában kiszállok, ráadásul Ad-nál az eur/huf elérte a célzónát), bár most erősen vívódom, mert valószínű jót jelent majd.
OTP részvényesek ide!