Majd figyelgesd a certik kereskedését és az alaptermék mozgását! Sok esetben megfigyeltem már, hogy ha valaki az árjegyzőtől vesz vagy elad neki certit, akkor pár másodperc múlva az alaptermékben is születik hasonló mennyiségű és irányú kötés. Olyan mintha az árjegyző ezzel fedezne valamit. Viszont nem minden esetben van így. Nem tudom, hogy ez miért van. De létezik összefüggés a kettő között.
Nem nagyon short ám ez. Kicsit visszanéz, aztán megy tovább. Vannak egy erős esésre utaló jelek, de nagyon halványak. Ma azért nyitottam egy hedge pakkot. a longokra, de valszín holnap adom is el. A 450 az necces. Ha addig lemegy a longjaimat adom el. :)
Khm ... Érdekel ez a téma, ezért utánanéztem. Ami tény: A randiból kinyerhető kötéslistával pontról pontra egyezik a pf adatsora ma 16:12:30-ig. Akkor most vagy mindkettő kuka, vagy az a kuka ami szerinted jó. Nézőpont kérdése ...
Nem véletlen ez a kapkodás. Ha tényleg jó lett a féléves, akkor a shortosoknak 3 napjuk + egy szűk fél órájuk maradt, hogy zárják pozijaikat. Minél később teszik, annál fájdalmasabb lesz!
Világos, de én most szembesültem azzal, hogy a PF oldalán lévő adathalmaz (kötéslista) semmit nem ér. Erre szerettem volna felhívni a figyelmet, ha esetleg valaki nem tudná.
OTP részvényesek ide!