Az Otp még drágább tr díj 0.35%, havi direkt bróker díj 2200ft körűl van, Sajnos szerintem drága,,a kicsim.:)Az a baj a pénzt átvinni sem olcsó, már szolgáltatóhoz.
Illetve még egy kérdés a tapasztaltakhoz!
Érdemes-e a mai napon nullszaldóval kiszállni (db - oszti hozam = egyenleg)vagy kisebb veszteséggel és esetleg mai alacsonyabb beszállóval az a mennyiséget visszavenni mint amennyi volt?
Oszti nyereség a bukóm.
Mennyire sanszos az esés oszti után?
Úgy látom elmarad az osztalék rally.A mostani árral számolva a bő 2% osztalék, nem oszt nem szoroz.Ennyit bármikor tud napon belűl emelkedni vagy esni. Valószínűleg ezért nincs a régebben megszokott osztalék rally..??
Köszönöm,az ertse is elég drága,illetve hasonló....
Nem vagyok régi motoros mint írtam én is korábban és ezekhez a könyvekhez vagy ahogy hívjátok nem értek,hol lehet ezeket beszerezni vagy,hogy kell érteni?Mi ez?Hol találom?
Törölt felhasználó2017. 05. 25. 09:38
Én még tartom a tegnapiakat, órás rsi közelít az 50-hez, még bármi lehet.
eddig azt olvastam, hogy 24.-e tegnap volt az utolsó lehetőség osztira vásárolni, akkor ma még nem lehet eladni, de holnap pénteken már igen! Most meg azt olvasom, hogy ma 25.-én lehet még osztira vásárolni....a kérdés, hogy mikor lehet eladni??pénteken..vagy csak hétfőn?
OTP részvényesek ide!