Na ezzel is egyetértek! Lőrincről a váltás nagyon pozitívra sikerült, de sajnos még mindig a bányász béka segge alatt van. Gondoltam adok egy lökést hogy ideje váltani. Előbb utóbb eljutunk egy olyan képhez, aminek a felbukkanásától nem nyílik ki az ember zsebében a bicska.
A sráccal nincs bajom, a szövege is szimpatikus szokott lenni. Csak az a libabőr, ha ránézek!
Jól van, köszi. Neked is tetszik a konzervatív úriember neved, sokat röhögök rajtad. :) De amúgy tudod, hogy előtte Lőrinc volt, az még jobban lehurrogták. Minden avatarom rendszerkritika és ironizálás, számomra ő a pénzügyi tudatlanság, hiszékenységé s kapzsiság szimbóluma. az avatar vicc és figyelmeztetés egyben, hogy minél kevesebb honfitárs lépjen minél kevesebbszer újra és újra ugyanabba a folyóba. :)
Félreértettél. Nem az irományoddal és az elképzeléseddel van problémám, hanem hogy egy olyan avatart választottál magadnak, ismét, aki nem egy embert átvert, ezzel a megjelenése is hiteltelen, de rohadt nehéz szétválasztani a szöveget a képtől. A talicskát és a tartalmát az avatarra értettem.
Nem kell rám hallgatni, tudod nagyon jól, hogy néhány hónapja kezdtem. Én most elmondtam azt, amit a kevés tudásommal látok és nekem egyelőre ez az irány. Sok puskaport kell még szagolnom. Ha nem tetszik, pontatlan, rossz a helyzetelemzésem, ez ennek tudható be. Nem kell elolvasni, pláne semmi okot nem adtam arra, hogy belém állj ilyen hangnemben, amit kikérek magamnak. Tudod, aki elkezdi a szakmát 2 út áll előtte: Mindenféle tudás nélkül üti a certiket meg mindenféle tőkeáttételes termékeket felelőtlenül, én pedig próbálok sokat olvasni, figyelni és tanulni, hogy idővel képzett befektető legyek. Lapozz tovább és nincs probléma.
Tudom hogy volt sok lebeszélő a korábbi avatarodról, de k..va szar olvasni hogy mit teszel és mit nem teszel pénzügyekben egy Marcsika avatarral. Ahogy ránézek a képre, csak az jut az eszembe hogy gyertek bízzátok rám az OTP részvényeiteket IS! Majd én jól megforgatom!
Mesélted hogy milyen indíttatásból választottad ezt, de ennyi erővel egy talicska szar is lehetne az avatarod! Mondjuk személy szerint, jobb lenne azt nézni.
Felhívnám a figyelmet arra, hogy MACD 9-én nagyon mélyen és agresszívan keresztezte a szignálvonalat, ezután a lekör után brutális kilövést várok, akár 94xx felé is.
Hát gyerekek, gondolkodtam még egy bővítésen oszti előtt, de nem szép a kép, nekem most egy beragadásra nem éri meg. Én nem értek elliothoz, fibóhoz, csak egyszerű TA, ami nekem elég. RSI elkezdett hűlni, Bollinger iszonyatosan kitágulva fordul le felső szárról, MACD is jelenleg elkezdett lefordulni. Jól láttam, Metalheart kolléga mondta, hogy van egy kis résünk, na én azt kívánom megjátszani majd boli alsó szárról fordulva résbetöltés célárral. Persze oszti bekavarhat, de most alapvetően egy felszúrás mellett szerintem down az irány. Jelen pillanatban nem kell bővítéssel az oszti, mert sokkal rosszabbul jöhet ki az ember. Meglátjuk.
OTP részvényesek ide!