A „nagyok” játszanak,,,,,homokoznak, és nem mulasztották el a kis nézők szemébe szórni egy kis homokot! Ez nem egy „nagy”, több és koordinálnak!
A kristálygömböm azt mutatja hogy nagyon jó lesz a gyj, ma még a Mol-ból is kivettek egy kis korpát
hogy bevásároljanak!
Az alja ott lesz ha már degeszre tömték magukat!
Tudja valaki mennyi korpájuk van még?
Így híznak a disznók!
A tévedés jogát fenntartom!
Az a gond, hogy eddig én is MINDIG pontosan így voltam, egyébként ha az utóbbi néhány év nagy mozgásait a terveim szerint elkaptam volna, már szép kis summával visszavonulhatnék a kedvteléseimnek élni.
Hasonló az én eseménysorom is .
Évvégén 8400-on túl korán, bár szép haszonnal realizáltam, majd egészen múlt hét közepéig néztem teli számlával a korrekció nélküli 1000 Ft-os emelkedést.
Aztán 9100-nál beléptem longba és a mai záróig higítottam. Itt 8870 átlagárnál leállok és nézek ki a fejemből, mert a gambling a kaszinó műfaja.
A nullszaldómhoz 8950 kell. Reméljük az általad prognosztizált osztalék körüli számokat!
Egyébként ott van az egész emelkedés 61%-os FIBO szintje. Igen gyakori megálló.
Hullámtanilag elvileg egy "c"-t csinálunk lefele. Annak valahol a harmadikja végén járunk. És Elli formál-logikailag kell bele még egy. Ez is kb 250 forintos nagyságú.
Csütörtök óta az első két nap 1,2 millás darabszámú, a harmadik 750k-s, ma pedig 1 millás forgalmunk volt. Kell bele még egy 1 millás holnap.
Napi aljak alakulását tekintve elvileg kizárt, hogy holnap a mai fölött maradjunk. Minimum 125 forintot még tolni kéne rajta. A napi max már érdekes. Olyan 8530 körül kellene lenni vagy 8460-nak. Megfordulnánk holnap nagy forgalommal?
OTP részvényesek ide!