Én sem hiszem hogy fundásan esik, ekkora esés nem indokolt.
Szerintem ez most a nagyon nagyok játéka lesz.
Óriási haszonnal,fogják eladni a most bezsákolt részvény.
Csak annyit tehetönk hogy a morzsákból szedegetünk.
Én is benne vagyok, még reménykedek, a Tl 26 om már elesett.
Én is azt hittem sokat nyerek, most a 0 is jó lenne.
Volt vagy 3 álmatlam éjszakám, de nem tudok mit tenni be kel nyelni.
Shortban, shortban ... két pakkal.
De közben négy longot szedtem össze! Certiben. Volt nincs... :)
Ricsi alig esett. 200 pötty? Pedig ráférne.
Nem hiszem, hogy funda miatt esne. Aszerint nem kéne. Reggel pont erre gondoltam egyébként, hogy egy jó jelentés nem feltétlen jelent vételt. Valami más is kell legyen a háttérben.
Jó indokok
- usákok hazvonulása
- hedge fundok visszatámadása
Egy-két napja pedig foglalkoztat a csordaszellem. Gyerekkoromban falun nevelkedtem. Olyanban, ahol reggelente kihajtották a teheneket a rétre, este pedig vissza. A tehén egy baromira békés, konzervatív állat. Jóformán magától hazamegy a jászolig.
Egy alkalommal nagyanyám pánikba esve zavart be a házba. Később tudtam meg, hogy valamitől megriadt a csorda hazafele jövet. Olyankor nincs ember aki megállítsa őket. Kitombolják magukat, majd megnyugszanak. A gazdák meg összeszedik a sajátjukat, ott ahol épp megtalálják.
Másnap nem mutattak szép képet a falu utcái ...
Túl azon, hogy egy-két nagy kivonul itt bizony beindult a pánik. Senki sem akarja az eddigi nyereségét elolvadni hagyni. Mindenki adja. És minél jobban lejjebb jövünk, annál több trédernél kerül ez képbe.
Megint TA ugyan, de ismerjük el. 7900-ról csökkenő forgalommal mentünk fel 8900-ig. Sarpacnak van erre valamiféle Elliottos magyarázata.
Akkor is kivárom, szerencsére nem ebből veszem a kenyeret.
De azért azt nem hiszem hogy éveket kel várni,
Volt már ilyen esés a devizahiteles mentésnél is, abból is kijöttünk.
Akkor pénzügyileg bizonytalanabb volt a helyzet.
Mindenki a sáját poziciójáert aggódik, most inkább a shortosok vannak itt a fórumon.
De ez is meg fog változni nemsokára.
Én meg dörzsöltem a markom, első nap hatalmas esése után belevettem 9000 alatt. Csak azt nem vettem számításba, hogy ekkora piros gyertyának kell legyen folytatása. Nem tudom, hogy ez jó e rám nézve, de én tök nyugodt vagyok. Érzem, hogy minél nagyobbat esik, annál nagyobbat tanulok ebből. Remélem ez másnak is hasznára válik, és mindenki írkálja a jegyzeteit. A shortosoknak meg gratulálok 😁
OTP részvényesek ide!