A (#1022472) hozzászólásomban válaszoltam, hogy alapvetően lefelé várom. Sajnos hiába írom is le akár, hiába gondolom és tervezem el sokszor előre a pozícióba lépést, akármennyire jónak gondolom, nem lépem meg.
Neked azért gratulálok, én szerettem volna ennyire "elkapkodni" :-).
Tényleg nem kapkodtam el, a shortba lépést legalábbis, még mindig gondolkodom rajta :-)
Nagy kérdés, hogy reagál a gyj-re, ha az is negatív hangulatot idéz elő, 8-8.200-ig meg sem áll.
Apropó, volt egy másik minősítői célár ami 9200-ra lőtte, arra bezzenem nőtt, hanem tovább esett, szóval nálam a citi bejelentésének ehhez semmi köze.
Fater szerint lemegy 8.400-ra de onnan elindul felfelé, ő ott beszáll ismét.
Eddig szinte mindig bejött neki az ilyen kijelentés, most szabályosan imádkozok, hogy bejöjjön. :D
Én próbáltalak rávenni hogy mond ki előre amire gondolsz és ne csak utólag, mint minden alkalommal, de sajnos nem válaszoltál a kérdésemre. Vagy csak nem vettem észre? Azt gondoltam ha le is mered írni, akkor biztos lépni is fogsz.
Én 9375-től shortoltam, de én is gyenge voltam, mert a felét már 9050-en dobtam. A másik felét meg 8810-en. Jól elkapkodtam...
Van telepátia, köszönjük a chartot.
Ha jól gondolom, akkor ez a chart kb. 2017. végéig vagy kicsit tovább szól és nagyjából a néhány héttel-hónappal korábbi chartos elképzeléseddel is összhangban van.
"Ezt a fordulót baromira elkaptad volna"
Tényleg elkaphattam volna, megint hajszál híján múlt, hogy 9400 körülre short megbízást adok (a Random aznapi elemzése, a te beírásod, a belső megérzésem, stb. alapján is). Erről a shortól ugyanúgy lemaradtam, mint a múltkor, amikor a szemem előtt fordult 7390 körül, szinte belső remegést éreztem, tudtam, hogy fordul, hogy most kell longba lépni (ahogy akkor is elterveztem még a tőzsdenyitás előtt), de "legyőztem" az első megérzésemet, gondolatomat és végül kimaradtam a 6200-ig tartó esésből és könnyen lehet, hogy megint így járok, pedig hozzád és többekhez hasonlóan úgy érzem, még innen is jócskán mehet lefelé menni és valószínűleg fog is.
Maci, ha nem túl nagy kérés, nem tudnál egy chartot közkinccsé tenni, arról amit leírtál? Elég vizuális alkat vagyok én is és gondolom sokan mások is, akiknek a chart sokat segítene a további döntéseikben?
OTP részvényesek ide!