Én még mindig vennék. és lenne is miből.
De a feleségem úgy tekint a tőzsdére mint a sátánra.Így a családi békét, kényszerűen nem kockáztatom.
De nagyon nem tetszik a dolog.
De ilyen alapon ezt lehetne rajzolni a nulláig.
Ezért nem hiszek csak a grafikai elemzésben.Többrétegű a kereskedés, és nem hiszem hogy a nagyok csak a szép mutatós alakzatokért kereskednek.
Nagyon meglepődnél ha még holnap is felrajzolnánk egy 300 forintos piros gyertyát? Két nagy indulásnak, egy pici középen és újabb két nagy befejezésként.
Szép szimmetrikus lenne. :)
Célárként meg ott a 8100
8400 alá, hogy az investorok vásárolni tudjanak. pánikot kb az 50% Fibonacci színt elesése hozhat ott belépnek az átlagár javító robotok és kirázzák a shortokat.
Ez a klasszikus elterülő szakasz kezdete lesz.
Osztalék táján sokan néznek majd,h.dehát a gyorsnál még 8300felé járt márciusban most meg 10felett vagyunk. Jóhpgy,nagyok játszanak.nem is,én,aki két havi profitja kb.odalett. talán nem teszem ki be stoppom..ah.irtad kivárjuk,ennél lassabb esést is,néztem hónapokig emelkedésre várva.. nem gondoltam viszont h.8700alá megy.. filoztam,citi tudott volna elöre vmit h.nagyon jo lesz gyors és,olcson,venne,vagy pont h.fos vmiért(nem tudom elhinni még jelenleg h.eredményt "eldugnák") és figyelmeztette a piacot.. kiderül..ahogy orosz,ukrán paránál is ment gyorsan fel,most zuhan,egy jo gyorsra simán megveszik..itt én is,nézek h.mi van,de legalább itt nem idegeskedik az ember profit miatt,mert alig van:):)
Azt viszonylag hamar eladtam, de volt rajta tisztességes hasznom.
Tl 25 öm még elég sok van, még bízok benne,ez lesz a 4. piros gyertya ezután csak menni kellene fel.
A tl 25 kiütési ára 8018 , addig szerintem nem esik.
OTP részvényesek ide!