Az OTP Direkt BUX prompt grafikonján tisztán látszik, hogy kb. 20 pontos lépcsőkben, cikkcakkban változik a BUX index. Ilyent még nem láttam, tényleg tuti, hogy számítógép algoritmus vezérli.
annak tükrében, hogy az utóbbi 37 évben történelmi mélységbe - NULLA százalék közelébe - nyomták le a kamatszintet mindenütt a világon ez felettébb ROSSZ STRATÉGIÁNAK tűnik...
Pld hosszú távon (20-25 év) működő stratégia a megtakarításból rendszeres időközönként részvényt vásárolni a pillanatnyi áron. Lsd az általam felvetett napi zárón, vagy a Kopejka által említett minden hónap 10-én. Gyakorlatilag hasonló stratégiát követ Pipaas társunk is. Ebben az esetben is akkor lehet a legtöbb részvényt összeszedni a gyűjtögető időszak alatt ha mozog az árfolyam. Ráadásul minél jobban annál többet.
A másik.
Ha egy cég (alapkezelő) csak a részvények kereskedéséből akarja eltartani magát, akkor időnként a korábban megvett pakkjainak egy részét el kell adja, hogy fedezze a működési költségeit. Ha nem akar bukni akkor az eladásból egyrészt fedeznie kell a költségeket, másrészt a megmaradtból vissza kell tudja venni az eladott darabszámot. Ezt pedig csak akkor teheti meg, ha visszaesik az árfolyam. Másképp elfogy a tőkéje.
Ezekben a gondolatmenetekben nincs szó árfolyamnyereségről.
Ez a gépek támadása. Nagyon tetszik a szakértők elemzése, csak senki nem tudja a kereskedő számítógépek algoritmusát.(amelyek a kereskedés zömét végzik) Szerintem nem ösztönösen cselekednek!:-)
MOL-OTP esés:
Mi van az OTP jelentett talán rosszat ? Lassan többet esik mint a MOL.
Törölt felhasználó2017. 02. 28. 09:47
Sziasztok!
Lassan kezdenek beparázni akik 8000felett szálltak be long-al, nehogy úgy járjanak mint a 2010-ban a 7000-es szinten beszállók, akik 6 évet vártak hogy újra 7000 legyen. Lesz emelkedés, de szerintem később fogjuk látni újra a 9000-es szintet mint ahogy sokan várják.
Az utolso negyedevben a rendszervaltozas ota nem latott mertekben zuhantak a beruhazasok. Igy a behirdetett nagy GDP emelkedesnek semmi alapja nincs. Szoval nem csoda, hogy adnak mindent.
OTP részvényesek ide!