Biztosan csak viccelnek a fiúk.. nem létezik, hogy ezen a fórumon bárkinek is az jön ki, hogy az otp a 94-es tőzsdei bevezetése óta a 800 szorosát éri...
Ha jól emlékszem a kibocsátás után volt egy időszak, amikor 800 körül is lehetett kapni (szívtam is a fogam, mert én 1200-ért vettem), tehát 800-ért vehettél akkor egyet, ami a tizedelés után 10 db, így ma 80 ezret ér, ami százszoros haszon. Tehát ha 70 ezerért vettél, akkor 7 milla, ha a kibocsátási áron, akkor 4.666.666 forint. Persze, ha a válság előtt eladtad 11 ezerért, akkor még több.
Utolsó bejegyzésünk kiválóra sikerült. Így néz ki, amikor a " hülye okoskodik" és mindezt gyorsan teszi...
Ezért magunknak megismételjük saját magunkat: "A matekot csak pontosan érdemes használni, bocs Te nagyra nőt bocs"
és inkább a piaccal foglalkozunk, állítólag ahhoz értünk, talán, néha, egy picikét, legalább is volt már olyan időszak amikor jól ment :)
Minden esetre Maci, rosszabbul nem jártál volna OTP-vel sem mint a telekkel, igaz 20-30 évre előre, egyiket sem tudni, hogy mennyit hoz majd a konyhára...
OTP részvényesek ide!