Igen a stílussal van nekem is bajom, azt, hogy mi a tartalma, az nem érdekel, pozi nélküli elemzőket nem tudok komolyan venni, kibicnek semmi sem drága, akiket szívesen olvasok az Accept és Macibeer, nekik van stílusuk és a kereskedési stratégiájuk is közel áll hozzám!
Nem akartalak kioktatni csak ahogy leírtad úgy láttam félreértették és nem tudták hogy most mit is csináljanak.Először én sem tudtam pontosan hogy működik a rendszer.Akkor megnéztem a Bayer vagy BMW certit ami lehet 1EUR alatt, s az oszti 2-3EUR minden világos lett.
Üdv!!
szemmel követem a ténykedését, és bármi elmondható róla, de a nagyképűség a legkevésbé
a hozzánk hasonló "egyszerű" embereknek a pénzpiac dzsungel, mindenki maga alakítja ki a stratégiáját, maga dönti el kit olvas ,kit mosolyog meg, kinek figyel a véleményére. Ha olvasod a bloggját láthatod a pártatlanságot , kő kemény TA. Aki be tudja illeszteni a plusz infókat még profitálhat is belőle. NEM MÁSOLNI!!! senkit sem másolni, felhasználni a sikeres cél eléréséhez. Amúgy remélem Te is sikeres vagy, kívánom is Neked is és mindenkinek aki elkezd evezni ezen a csónakázótónak nem mondható rafting pályán.
honnan tudod, hogy én hogyan állok a piaccal? Ha viszont van szemed, akkor láthatod, hogy az írásaiból süt a nagyképűség, a "majd én megmondom a tutit" stílus....nem a tartalmat, a stílust kritizáltam....
OTP részvényesek ide!