Hm érdekes. Ezt a hozzászólásod nem tudom hova tenni János.
Tehát Te azt gondolod, innen ma200 ról pattanva szaladunk fel 7K ra. Vagy rosszul értettem...?
Na most nem értünk egyet :) várjuk a végét.
Gondolkoztam ám otikán, első adag lett csak nyitva, mivel nem tudom meddig fog menni. Elsőre azt gondoltam ma50 nem viszi át, de az ujból "aljról" futása lehet fölé viszi. Új csucsot továbbra sem várok. Ha ennek a "hegymenetelnek" vége és visszacsorog már nem lesz ma200 törni fogjuk. Ennyit az elképzelésről.
Még egy adagot nyitok majd rá ha eléri azt a szintet ahol majd "toplászkodik". Ha nagyon nagy erő lesz benne, akkor meg lövök neki némi fedező longot (maci stilus:).
Hupli hupli hátán... Ilyen rajzok láttán nem csodálkozom Egy_Kezdőék TA lesajnálásán....
Egyébként lassan emelkedni fog megint. Délelőtt csúcson lesz újból. Aztán megint le, majd megint fel, beszűkül az ékbe és csinálja azt amit csinálnia kell.... Megy le új aljra 9200 alá. Eccerű ez... :)
Csak, hogy nehogy info nélkül maradjatok mára... a tegnapi bukóm 80%-a ledolgozva... -Nem kicsi volt na... :D... (5 short traddel sikerült ma betyárkodni) hogy ezzel is tisztában legyetek...A tegnapi esettel kapcsolatban egyébként a legmérgesebb azért vagyok, mert megterveztem mi lesz a mozgás... és nem azt csináltam... letértem az útról, és rögtön hibáztam is... na mindegy... javítva!
Záró előtt azért a dax kapott egy shortot... volt benne rizikó, és még van is, mert messze a reggel! De amire sokan számítottak, az nem lett... az inverz fejvállból egyelőre nem tört ki felfele.
Otp reggel zakózik úgyszintén? Egy dolog ellene szól... Külön úton jár, immúnis kezd lenni külföldre... de egy viszont mellette... A Pomperj long... :D
persze értem én azt is hogy azért nem emel mert nem jól mennek a dolgok a gazdaságban és annak negatív kicsengése van de ha meg emelt volna akkor meg az a bajuk.
OTP részvényesek ide!