Nem sajnos... nyilván nem full tőkével, de szép darabbal shoroltam. Longom egy volt, de azon nem nyertem túl sokat... egy ilyen napon... :D
Holnap új nap, új remények ;-)
Miért titkolnám? Ahogy a nyerőt, úgy a bukót is vállalom. Őszintén megmondom, hogy mindig az ilyen szigorúan egyirányú napok szívatnak meg... nincs visszateszt, nincs korrekció, így nem tudok ugribugrizni... van ilyen is...
A lenti shortokat egyébként bukóban zártam, de 9790-es átlaggal kettőt nyitva hagytam.
Olajat folyamatosan nézem egyébként. És érdekesség, hogy nagyon úgy néz ki, hogy egy korrekciós ABC hullám megy benne fel, ED-vel a végén... szóval ez alapján még éjszaka jönni kéne lefele.
van az ugy.., gondolom nem fulltokevel es valszeg zartad hamar, az utana nyitott longok meg karpotoltak..,jol vagom?
Ott meg nem latszott es meg most sem biztos, hogy ez egy feldobobott kes...
Tegnap este írottam, hogy van longom és vele szemben egy hedge shortom. A short szépen termelt reggelre. Aztán egy kis csiki-csuki és nyakunkon ragadt egy kevéske visszanyitott short. Viszont a longom visszajött pluszba. :) Zártam.
Most meg itt állok talpig shortban. Van lentről meg egész fentről.
A baj csak az, hogy nem látom benne holnapra a lefele irányt .... :) No de messze még a hajnal ...
Vártuk már, azt a DAX short bevallást 9735 körüliről. Becsületes dolog.
Biztos tudsz mindent, de ha DAX-ozol, akkor a napokban legyen nyitva az OIL realtime workpad és felejtsed el a gyertyákat. Estétől pedig APPL és FED is muzsikál, de hát ejnye no, igen ma megvettük, holnap meg majd kiderül, lehet eladjuk :)...
"(#988368) Re: Merre megy ma oti?
Értékelés: +1
előzmény (#988343: galbubu) | válasz erre | Ma, 09:10
Daxban figyelni a 9560-ra... onnan akár új csúcsra is kimehet... oti is fordulhat vele akár...
Kontraindikator"
OTP részvényesek ide!