A melyik mozgashoz kepest? A januar 7.-i poziddal megmasztad a 6280-as magassagot a nyitast koveto ot nap alatt..,pedig biztos vagyok benne, hogy keszitettel szofisztikalt Elliott es TA elemzest is mielott ezt felraktad a blogodra es megosztottad a forumozokkal.., de nem is problema ez itt senkinek, mindannyian probaljuk eltalalni az iranyt..,nem mindig sikerul.., amit viszont vegkepp nem ertek, hogy miert itt keresel magadnak nepszeruseget es miert zavar az, ha masok maskepp latnak dolgokat...
Biztos vagyok benne, hogy sokat tudsz a TA-rol meg ugy altalaban a vilaggazdasagrol, de lehet, hogy pont ezert nem latod neha a fatol az erdot...
(#984913) Re: indulás
Értékelés: -2
előzmény (#984893: pomperj) | válasz erre | 2016. január 7. - 09:29
A Blogban az OTP-vel Short poziciora alltam
ma reggeltol.
Target 4400-4800 savban.
pomperj
Jelzés a moderátornak
Egyebkent szerintem nepszeru vagy.., sokan olvasunk, aki regebbota az tudja helyierteken kezelni az iromanyaidat, elemzeseidet, ne izgulj...
Ui; nem szep dolog kiemelni szovegreszleteket egy irasbol, mert igy elveszik a mondanivalo...
"(La)tom, ismet sikerult nagy (nepszerutlensegre) sz(e)rt (t)ennem (a) ma(i) (10.20-assal);)"
Törölt felhasználó2016. 01. 22. 15:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mi történt Olgácskával? Lusta vagyok visszaolvasni.
De, ha a pengeél a longos oldalra billen, akkor jönnek a shortzárók, van belőlük pont elég.
6180 fölött eljátszották a másik végletet, most jöhetne a 840 alatti.
OTP részvényesek ide!