Az en chartomon a Dec. kozepe ota tarto emelkedest adta vissza.., 30 nap"maszas" 5 nap korrekcio...nem meglepetes az eses mindig gyorsabb...
Halazd el a vilagveget Pomper tanar ur, ha kerhetem szives engedelmeddel(legalabb majusra), inkabb a folfele hullamokra koncentralj most...Te amerikaban elsz, vagy eltel,ha jol tudom.., mennyire gondolod komolyan, hogy ez a kormany hagyja bedolni a tozsdet valasztasok elott?
Az időjárást is bele vetted a számitásokba?????Én nem hiszek ezekbe a háromszögek,csúcsok,és mindenféle grafikonokba.Szerintem hűlyeség az egész.Ez olyan kiszámithatatlan mint az időjárás.Csak saját megérzésekre uraim.Vagy bejön vagy neeeeeeeeeeem.
1)Ugye, abban egyet ertunk, hogy 5nap alatt OTP leadott 6280-5640=640 pont korul.
(Nem lett 800pont meretu, ahogyan szamoltam egy hete. De a tevedes nem akkora, hanem sokkal kisebb, mint a multheti lelkes bulloke volt. Volt itt akkor superbull diadalmaskodo, es submarino keresgelo is;-))
Ez bizony nagy,meretes impulzus volt lefele, meg elso hallasra is, ugy -10%.
Abban is egyet ertunk, hogy ezzel 5nap alatt leadta azt, amit nov. kozepe ota, tehat 40 nap alatt felmaszott. Eleg vilagos, merre van a nagyobb nyomas az OTP piacaban. Ebben sem nagyon lehet vita.
2)Abban nem biztos, hogy egyet ertunk, hogy az 5 nap belso szerkezete egy szep kalssszikus 5 subhullamos (i) impulzus. En ugyan nem tudom 3 hullamos a-b-c korrekcionak sehogy latni, de masnak ez azert sikerulhet.
Pedig ez kene nagyon, ha valaki itt meg bull akar lenni, es ujabb es 6280 feletti topot var.
3)Nos, le-impulzus utan, innen korrekcionak kell kezdodni. Legyen ez egyelore a szokasos (ii) hullam, annak 50%-62% meretu Fibo aranyos a merete.
Szoval, visszaugorhat 300-400 pontot; es akkor 5900 savba is bele mehet. Ez tarthat 3-5napot, ahogy szokasosan.
4)Namost, tegyuk fel, eljutott oda. Akkor ott a kerdes az: Most mi lesz?
Az en tippem az, hogy (ii) utan (iii) jon. Aminek 1.62*x=1.62*640 a varhato merete.
Ha kicsike es csak valami korrekcio lenne, mondjuk a=c eset, akkor is 640 pont lefele.
Es, mondjuk 5950-tol indul le, annak a vege mar 5300-4800 taja.
Nos, innen nezve mi mas volna az 5900, mint egy jo kiszallo?
A "megallithatatlan emelkedes" az en olvasatomban bilibe logo kezu;-) alom.
OTP részvényesek ide!