Na még ilyet nem láttam "élőben", kiváncsi leszek milyen hatásai lesznek. A nyitó, a napi árfolyam, miként fogják adni...holnap többször fogom nézegetni.
Hm... fundást nem fogok meggyőzni, arról, hogy szerintem, hogy működik a piac. Teljesen más megközelítés. Nekem a fundás elemzések hatékonysága nem jött be, lehet csak nekem rossz tapasztalat, de a találati arány 10% alatt van, volt, amíg figyeltem. A TA-s találati arányok biztatóak, ennél lényegesen magasabb és aki olvas, látja... Csak emlékeztető az idei év legnagyobb találata, TA alapon az OTP augusztus 24. napján történt nyitásának forintra és mélypontjának egy forinttal történő találata, nem utólagos, a nyitó 5 nappal korábban írtam ki, a mélypontot pedig vasárnap...
OTP bank meggyengült nem kicsit nagyon
ukrán rész konyec, de a többi országban se jó.
a terjeszkedés nem volt jó ötlet, főleg így
hogy menekültek jöttek, az eu egy egyszerű menekült kérdést nem tud megoldani, ez rengeteg pénzbe fog kerülni a bénázásuk, csányi is üzent azzal hogy kiszállt.
Az összes vezető és most az állam, plussz az amerikai elhagyja a süllyedő hajót.
az eu-t meg kinyírják amerikai témával wv káros-anyag.
Longban ulok par napja de most fel lett huzva az agyam ezzel a pakk eladassal. Bizok benne h nem lesz szakadas hanem csak a forgalmon fog latszodni az eladas vetel es piaci arfolyamba nem lesz nagy valtozas lefele. 😁
Az is benne lehet a pakliban, hogy az OTP visszalépett az MKB megvételétől, mert inkább megveszik saját magukat... tavaly határoztak arról, hogy eszeveszett módon költhetnek saját rv vásárlásra...
ez nem csak egy eladás, ez pszichológia
üzenet melyben az áll, hogy megszűnt a bizalom.
régi motoros vagyok 10K tól 1200 -as árfolyamig kereskedtem otp -vel a topikomban
OTP részvényesek ide!