En erstenel vagyok, a webes felulet mukodik normalisan, par hibara emlekszem az elmult evekbol. Van egy win alapu alkalmazasuk is, a netbroker .net alapon, az mar nem ennyire fenyes. Csak explorerbol lehet inditani, nem indul gyorsan, es nekem egy ideje a ceges halorol nem is megy.
Ha nyitsz szamlat, akkor online csomagot kerj, ott 0,3% a dij a normal 0,45 helyett.
Törölt felhasználó2015. 04. 20. 06:22
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2015. 04. 20. 00:50
Holnap milyen irányra lehet számítani szerintetek? Köszi.
OTP leert a napos EMA(13)-ra, es most epp a marcius elejen indult (masodlagos) trendlineon van. Szerintem azon kuszhat felfele egy darabig, mondjuk vissza 5800-ig, de aztan C hullamban le fog szakadni 5200-ig. Onnan lehet osztalekrally, vagy tovabbi eses.
A nehezseg az, hogy en MOLt meg bullnak latom mindig, es szerintem az meg kimehet uj csucsra a napokban. Marpedig ha MOL fel, akkor minden fel...
Maximálisan szem előtt tartva, hogy példa nélküli emelkedés tanúi vagyunk és hogy 4700 óta gyakorlatilag kaszinó a papír, megpróbáltam mégis újra egy kis TA-t kanyarítani alá. link
Ma lefutottam a vivicittát ,56.33 lett az időm. A tavalyihoz képest 15 perccel lett jobb az időm! Az otp is mehetne újra felfelé a jövő héten .Szerintem sokan örülnénk neki
OTP részvényesek ide!