Azért így utólag már érthető ez a mocsár ami a Bét-n megy a triplabóvli óta. 30 milliárdnyi értékpapír tűnt el valahogy.
A némber megvette az 1000 db Mol részvényét vagy a 10K Tkom-t s már másnap a budacash kölcsönvette titokban hogy leshortolja ezeket a picsába majd amikor a némber bukóban zárt, a haszon náluk lecsapódott
Teljesen igaz amit mondasz ezért
bepróbálkoztam 2K-val és is !
Az osztalékra írtam ,hogy nem kell
inkább menjen 4.450-ig.
Bocs ha félreérthető voltam! ;)
az a baj,hogy ezt a képet összefirkálta a Fidesz,Putyin...és szél ellen nehéz p.sálni!Nem a bank tehet róla,de a körülményekhez képest kezelte a dolgot.
Igen igazad van, csak az OTP-ről immár kialakult képpé kezd válni, hogy osztalékfizető, ha nem teszi ez egy negatív hullámot gerjeszt! Mintha modjuk valamelyik áramszolgáltató nem fizetne! Bár telonál is megszoktuk! :)
Nagyot bukott az OTP Ukrajnában
Nagy Viktor
2015. március 6. 06:31
A magyar és a bolgár bankon kívül minden operációban veszteséges lett a tavalyi negyedik negyedévben az OTP, de sikerült elkerülni az elemzők által várt csoportszintű veszteséget, ami főként egyszeri tételeknek tudható be. Oroszországban és főként Ukrajnában nagy a baj, az utóbbi leánybanknál a korábban vártnál is jóval nagyobb lett a veszteség. Ha csak a fontosabb eredménysorokat nézzük, akkor az OTP jobb számokat közölt, mint amikre az elemzők számítottak, az orosz, és főként az ukrán bank helyzete miatt azonban jogos lehet a befektetők aggodalma, ezekkel kapcsolatban sok megnyugtató dolgot nem találtunk a gyorsjelentésben.
Felesleges osztalékkal számolni !
( inkább be kell fektetni )
Jól fel kellene használni a kp-t
és a jövőt átgondolni !
Véleményem szerint kicsi emelkedés
de a 4.450.- megint megfogja!
Mikor hivatalos lesz a bankadó
csökkentés akkor fog elindulni !
halkan megjegyeznem hogy a dbank es a coba ennel joval nagyobb para utan is fizetett minimalis osztalekot, csak hogy ne szakadjon meg a sorozat.
gyorsan ki lehet szamolni, hogy 40 forintonkent 10md-ba kerul az oszti. Az meg szvsz nem oszt nem szoroz. A jelzesertek sokkal fontosabb (ha tegyuk fel az en cegem lenne inkabb fizetnek mint nem), de ez szigoru maganvelemeny.
OTP részvényesek ide!