A budacash a királyi tv-n elemezte hogy milyen királyság nálunk minden. Szóval lehet eddig kedvencek voltak, de aztán rogántoncsi meg szargyártó nem tudta kivenni a befektetését s kiestek a pixisből
Pedig nagyon úgy tűnik hogy a köcsöggyáros budacashesek meg pár haver brókercég a ludas legalább a Mol lent tartásában. A kipattant botrány óta hirtelen nagyon kell a Mol ez pedig a megnyitott shortok zárása lehet. Befostak mások is és zárnak, adják vissza a kölcsönpapírokat, amivel lenyomták.
Két külön dologról beszélünk. Amit írsz, az egy szentiment fordulás, egy kialakuló bull trend kezdete, ami akár igaz is lehet. Amiről itt páran beszélünk, meg egy másik régi téma (a fák nem nőnek az égig). Többek közt én is arról értekezek, hogy ezek a meredek impulzus-szerű trendek előbb-utóbb megadják magukat. Ez a mostani már több szempontból is a rendkívüliek közé sorolható, de a kifulladása és összezuhanása sem zárja ki pl a te verziódat, hogy szentiment változás van. Én egyelőre az utóbbi témán vagyok rajta, ez a mozgás egy lufifújás attól függetlenül, van-e most mögöttes alapja vagy nincs.
OTP részvényesek ide!