Most lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek és a hozzánemértésemről adok tanubizonyságot, de mi van ha mégis betöltjük azt a rést lejebb? Az inverz fej váll akkor már biztos kuka? A két vállnak nem kell mindig ugyanabba a magasságban legyen. Vagy úgy már túl nagy a különbség?
ez most még tulképp egy struktúra nélküli bull, de óriási lehetőségek vannak benne annak, aki korán ébred... persze kockázat az dögivel, ezt nem vitatom
Emberből vagyok én is Kimpaa! És mit gondolsz miből élek? Nekem sem a legyek hordják össze, és most épp 1-2 hullám és/vagy egyébként inverz fejváll van! Te most tényleg nem figyelsz!
Félre értesz! Én sem szeretném hogy lefele menjen az árfolyam, csak megjegyeztem hogy a demokráciában szerintem ez nem elfogadható. Miért nem fújták le múlt héten, vagy egyáltalán nem engedték volna korábban. Akkor is hivatkozhattak volna államvédelmi indokokra. De így az utolsó pillanatban már a másik fél nem tud semmit tenni ellene. Mire hivatalosan megpróbál intézkedni, már úgyis késő lesz.
Lehet hogy mégis esni fogunk.
A TEK lemondta a Merkel elleni tüntetést. A Demokráciáról csak ennyit! Az van amit Orsós akar!
Jan2.-a óta mindenki visszaigazolta a TEK-el egyetemben, de az utolsó 5 percben meg lefújják. A szervezők és mindenki mehet haza, majd holnap amikor késő lesz reklamálhatnak...
Gusztustalan amit művelnek évek óta!
OTP részvényesek ide!