10:34 szép!!! Magáncsőd. Elengednék a tartozás felét.... Ez aztán megint a jó irányba tereli a magyar népet! Felelőtlenűl felvesz 10millát, ötöt visszafizet azt csókolom!
Köszönjük az elemzéseidet, a szuper grafikonokat. Én személy szerint nagyon nagyra értékelem őket, nem egyszer nagyon eltaláltad a fordulókat, szinteket, trendeket (éreztem, hogy teljesen igazad van, de sokszor annyira hihetetlennek tűnt, amit írtál, hogy sajnos nem játszottam meg, mint ahogy a legutóbbi 3400-as fordulóról is lemaradtam).
Megtennéd, hogy reagálnál tberki hozzászólására, fontos lenne tudni, hogy erről mi a véleményed.
Mats én tiszteletben tartom a véleményed, de hogy magaddal ránts olyanokat, akiknek nincs víziójuk az csalás!
Szerintem a shortokkal azért nem mersz mit kezdeni, mert látszólag hamarabb fordultál meg mint a lovad! Mondom látszólag!!!
az hát, mi lenne más
ha nem lesz valami nagy összeborulás az amcsikkal, felminösítés stb., akkor az is marad még jó darabig
csökkenö csúcsok, csökkenö aljak
a mostani fel körben szerintem már a múltkori 4970-et se fogjuk elérni
Törölt felhasználó2015. 01. 22. 08:52
OTP a 3390-es feltetelezett melypontrol 10%-ot emelkedett 5 nap alatt. EMA(13)-as ellenallast siman atvitte, MACD vetelen. BULL szentiment. A longosok lelkiekben keszuljenek egy esetleges visszaesesre (nem megyunk esz nelkul a csillagokba, idoszeru a 10%-nyi nyerobol 3-4-et visszaadni a piacnak).
Most pedig a tegnapi forumcunamihoz egy-ket gondolat:
- sajnos a magyar az egy alapvetoen savanyu, keseru, irigy, panaszkodo, negativ nepseg, aki keptelen masok sikeret elismerni, illetve veluk egyutt orulni. A "szomszed fuje mindig zoldebb", "dogoljon meg a szomszed tehene is" a mentalitas. Sajnos. De ezzel nincs mit csinalni, ilyenek vagyunk.
- lehet kritizalni masok munkajat, de ennel jobb volna ALTERNATIVAKKAL eloallni, es bedobni a koztudatba, hogy ki mit hogyan lat. Aztan lehet rajta vitazni. Esetleg masok is jo otletnek tartjak valaki elkepzeleset, stb. Ez volna a forum celja. A tegnapi ujsagot MA mar nem kell olvasni, mindegy tavaly ki milyen bear volt, abbol nem fogunk penzt kaszalni, hogy ki mikor mekkorat tevedett. Elore kell nezni, es azt kitalalni, hogy MOST mit akar a piac csinalni.
-kontra: jo volna, ha neha egy-ket chartot feldobnal, mert engem is elgondolkodtatott (volna), ha ramutatsz, hogy az otos impulziv c utan egy minuett a-b-c korrekciot var az ember, es a 'b' hullam bizony bezuhanhat 3390 ala. Igen. Na de nem 10%-os emelkedes utan. Azert crasht ne varjal :-). A shortokat en sem tudom hova tenni, de valoszinuleg tavaly marciusban is pakoltak ra. Aztan nem lett igazuk.
-mikkmak: jo volna ha moderalnad magad, es tiszteletben tartanad masok elkepzeleset is. Nekem tetszik a felkor, amit rajzolsz, de nincs ra garancia, hogy abbol a felkorbol leszakadas lesz. Elofordulhat, de az is, hogy felfele fog belole kitorni. Az USD charton egyebkent duplaalj latszik. Amibrokernek van sajat topicja itt, keresd KisVukot (Arany-Ezust topic) vagy NagyBarnaMacit (mindenfele irkal).
-es vegul: Aquila non captat muscas.
OTP részvényesek ide!