Annak lehet rossz aki 10.-éve jegyzett OTP.-t 4500 Ft.-ért 2004.-ben, hát most 10.-év befektetése, még a tőkét sem hozza vissza.
És az a sok elvesztett betéti kamat 10.-évre.
Én bizony, ha további lejtmenetet valószínűsítek, akkor odavágom.
...és, ha 3000 ezerért vettem, nem várom meg, hogy 1200-on keresztül érjem el a 4000-et, tétlenül ücsörögve.
3 millióból így nem passzívan 4-et csinálok (ki tudja mennyi idő alatt), hanem mondjuk 6-9 milliót.
Attól függ, hogy hol adtam el, illetve vettem vissza.
Persze, nem vagyok Bankár. Tőzsdés vagyok. Itt lehet a kül. a stratégiánkban.
A nagyok csinálnak egy kis fosatást, hogy ismét olcsón bevásárolhassanak.
Hogy hol lesz az alja, az jó lenne tudni. Van egy kis pakkom, de még szeretnék venni - minél olcsóbban.
Ne add el. Valaki itt írt egy történetet, hogy valaki vett 50 millióért 3000 forint áron, lement 1200-ig, de nem szart be!! És eladta 4000-ért a következő évben.Most áprilisban is voltunk itt, valaki vett 4500-ért, lement 3500-ig, nem szart be és eladta 4900-ért később. Az intelligens befektető nem pánikol és nem szar be. Matshmat vagy ki pedig szánalmas, ahogy azt várja hogy tönkremenjen egy bank és a részvényesei.
akkor döntsd el, de ne hallgass másra...én csak annyit mondok mindkét döntés jó, mert 2000-ért még akkor is rávehetsz...1000-nél meg veszel 3-szor annyit majd....de te döntessz mindig
OTP részvényesek ide!