Értem én,olvastam is.Talán én vagyok túl optimista.Mondjuk ha én ukrán lennék és engedély nélkül átlépnék a ruszkik a határt lebombáznám őket az biztos.
Csurkin kifejtette: az orosz Szövetségi Tanács az ukrajnai rendkívüli helyzetre tekintettel engedélyezte Vlagyimir Putyinnak, hogy az orosz állampolgárok védelmében Oroszország fegyveres erõt alkalmazhasson Ukrajnában.
ennyire nem kellene túlzásba esni :) A 3830-as rés esélyes lehet, de azért ne kezdj már most 3000 Ft-ról prédikálni :) Ha tényleg lemenne 3880-ig újra ott 100 hogy pattanni fog fel
Ha figyelmesebben elolvasod a hozzászólásomat, akkor láthatod, hogy nem árfolyamvonzó hatásról írtam, hanem a külső körülmények lehetséges megtörténésének árfolyamra gyakorolt hatásáról..
NNNA Rés? Már többször leírtam ide. 4290-es árfolyamnál nem gondolnám hogy képes lenne vonzást gyakorolni egy rés ami 3k közelében van. De ez igaz a 4800-nél elhelyezkő résre is. Olyan messze van minkettő, hogy ezek mindent csinálnak csak az árfolyamot nem vonzák.
Persze, hogy nem lehet rá számítani.
Pár hete a Krím cirkusz miatt miért esett 3500-ig? Biztos nem azért, mert annyival kevesebbet ér a cég.
Az ilyen "helyzetek" mindig jó alkalmak mocskosul beszakítani az árfolyamot, még ha nem is indokolt. Valójában azt nem teljesen értem ki veszi ezen a szinten.
Eléggé lefelé mutat. 4K alattról mondjuk vennék már én is.
A közel 2 milliárdos forgalomra való tekintettel szűk 3 óra leforgása alatt már hétfőn, vagy kedden a céltartományban lehet (3900-4000).
Ha pedig a hétvégén az oroszok megszállják az ukránokat, akkor pikkpakk 3k közelében meglehet a rés is. :-(
OTP részvényesek ide!