Ne haragudj, ebbe biztosan igazatok van, esni fog egyszer, de már mióta is várjátok a nagy szakadást?? Erre játszani nem egy kifizetődő dolog. Sárpaca már legalább 3 éve várja...
El tudom képzelni, hogy az OVisok választási győzelme után (ami az új Választási Törvény alapján biztos) többségi tulajdonossá vásárolja be magát az állam az OTP-be... Butaság?
Mit is mondtak? Mekkora legyen a magyar tulajdon a bankszextorban?
nem lesz semmi. A készletük 7-8%-kát adják el. Ha "lenne valami" akkor 70-80%-kokat dobnának. Új házat/kocsit vesznek, vagy csak befeketetnek valami másba, szerintem csak ennyiről van szó.
USA nyitásra kíváncsi leszek, hátha jön onnét némi pénz
A pénzintézet tájékoztatása szerint Bíró Tibor 6000 darab részvényt értékesített 4475 forint/darab átlagáron október 31-én az OTP Bank mint befektetési szolgáltató igénybevételével. A tranzakciót követően Bíró tulajdona 38 980 darabra csökkent, ami 0,01 százalékos részesedést jelent
A pénzintézet tájékoztatása szerint Bíró Tibor 6000 darab részvényt értékesített 4475 forint/darab átlagáron október 31-én az OTP Bank mint befektetési szolgáltató igénybevételével. A tranzakciót követően Bíró tulajdona 38 980 darabra csökkent, ami 0,01 százalékos részesedést jelent
OTP részvényesek ide!