holnap és 7főn és a következő pár napban. kb. 4400-ig (ott majd eldől ismét az irány), 4800-nál lehet kisebb t*kölődés de TA szerint egy erős trendforduló volt a mai nap, persze a tőzsdén semmi nem biztos.
Reggel szóltam időben, szép nagy rés minden indexben csökkenő forgalommal emelkedés előtte, majd a tetőn szórás nagy forgalommal, ez nem long csak az előző pottyanás B hullám korrekciója! :)
Ja kint is esés lesz csak még tökölnek vele picit! :D
Én kb hétfőig azt hittem, hogy egon sosem tudja, hogy mit ír. A napi elemzései nem is jönnek be általában. DE amit ígér célárfolyamokat 4400 -5100 ezek bejöttek. Igaz kell neki egy-két hét, hogy beérjen az írása de bejön neki. Írta a 4400-at bejött neki. Egyből írta hogy 5000-5100ig felmehet bejött neki.. igaz kellett két hét. Most várja a 4450-et.Szerintem bejön neki csak kell két hét. Sosem a napos előrejelzései a jók.. a hosszú(egy-két hét) a jók!
elliotilag még lehet long, tegnap azt mondtam, hogy elsőre rés-t nem fogja betölteni, most korrekció és lehet egy újabb emelkedő szakasz akár új csúcsra...
OTP részvényesek ide!